Vizitator georgesand Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Salut tuturorAm gasit printre multe elemente de automatizari industriale dezafectate componenta din titlu si pentru care nu am gasit nicio referinta sau datasheet. Rog cunoscatorii sa-mi ofere informatii despre componenta si eventuale aplicatii pentru ea.Multumesc anticipat Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 T63N 1400 = tiristor I.P.R.S. 63A curent mediu,tensiunea de varf repetitiva 1400V. Link spre comentariu
Vizitator georgesand Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Multumesc pentru promptitudine miron1947, ma poti indruma spre vreun site cu aplicatii pentru tiristorii in cauza? Ar fi pacat sa nu-i folosesc daca exista oportunitati. Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 aplicatii pentru tiristorii in cauza.Nu stiu un site cu aplicatii,dar pot fi folositi,pastrand proportiile(curent si tensiune),pentru comanda in faza a curentului unui consumator,sudura in puncte,sau orice alta aplicatie cu tiristori. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 exact pentru tiristorii respectivi nu, dar îi po?i folosi în orice schem? unde sunt necesari tiristori pân? la specifica?iile date (max. 63 A, max. 1400 V) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum