Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator Electronique Pratique

yo9hnf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

8

• gr1ph0n

3

• francezu

3

• ratza

3

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

un programator de care sunt extraordinar de multumit este acesta. experimentati-l cu incredere, pe vremea cand sistemul de codare d2mac-eurocrypt era folosit de nordici am programat cu el sute de pic-uri si memorii pentru cartele. nu am avut nici un pic sau memorie arsa cu el. ca sa programati si memorii trebuie facuta o mica modificare la pinul care merge la emitorul tranzistorului q2, si anume se desface de acolo si se leaga la VSS. eu am rezolvat problema asta cu un comutator si la alta versiune de programator am pus socluri diferite pentru programarea pic-urilor si memoriilor unde am facut legaturile specifice. in fisierul atasat am pus un etaj de programare al memoriilor 24cxx pentru a vedea cum se face modificarea pentru memorii. asa cum este desenat in fisierele Jdm84_01 si Jdm84_02, nu programeaza memoriile.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări