yo9hnf Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 O sa incerc cele de mai sus, va multuemsc !@Ratza - Nu ma intereseaza asta in mod special ; ma intereseaza unul care sa-MI mearga MIE pe rajnita. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 F?-l pe ?sta atunci. Merge brici, l-am testat cu WinPIC800 ?i cu ICprog. Varianta mea: viewtopic.php?t=34136&p=413556#p413556 Varianta original?: http://feng3.cool.ne.jp/en/pg5v2.html Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Multumesc Ratza ! O sa-l incerc acum.Dar am o problema...am vazut cred ca ieri, un desen de conectare a PICurilor la ICSP....nu il mai gasesc !!! . Stii ceva? Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 eu mereu cand am probleme ma uit pe schema/tabelul asta Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Po?i apela întotdeauna la datasheet pentru aflarea pinilor de programare :crazy:Edit: Cred c? de astea vorbe?ti: viewtopic.php?p=405655#p405655 Link spre comentariu
whitesnake Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 un programator de care sunt extraordinar de multumit este acesta. experimentati-l cu incredere, pe vremea cand sistemul de codare d2mac-eurocrypt era folosit de nordici am programat cu el sute de pic-uri si memorii pentru cartele. nu am avut nici un pic sau memorie arsa cu el. ca sa programati si memorii trebuie facuta o mica modificare la pinul care merge la emitorul tranzistorului q2, si anume se desface de acolo si se leaga la VSS. eu am rezolvat problema asta cu un comutator si la alta versiune de programator am pus socluri diferite pentru programarea pic-urilor si memoriilor unde am facut legaturile specifice. in fisierul atasat am pus un etaj de programare al memoriilor 24cxx pentru a vedea cum se face modificarea pentru memorii. asa cum este desenat in fisierele Jdm84_01 si Jdm84_02, nu programeaza memoriile. Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Stiu ca e mai vechi topicul..acel programator de la pagina1 il am si eu facut de mult..mie imi functioneaza fara probleme pe ICPROG! Am scris zeci de 16F84.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum