Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema aparat sudura rusesc in cc

Vizitator

Postări Recomandate

Ferita aia e,cum a spus si @amudsen,e de la un traf de linii TV;se poate face cu mai multe bucati la fel,dar nu iti frecomand,cauta un e71,sau doua trafuri cu etd59,cu primarele in serie si secundarele in paralel...

Link spre comentariu

imi puteti recomanda un magazin care are pe stoc la un pret accesibil aceste ferite?..

sau un coleg care bineinteles contra cost imi poate confectiona aceste bobine...sunt incepator in surse de comutatie si nu as vrea sa gresesc..

Link spre comentariu
Vizitator vasi 100

Am cumparat doua perechi de miezuri e65 de la miva din care unul lam folosit intrun invertor si  mia mers foarte bine si nu mia ars finalii IGBT,fiecare cumpara de unde crede de cuviinta.

Link spre comentariu

Am cumparat doua perechi de miezuri e65 de la miva din care unul lam folosit intrun invertor si  mia mers foarte bine si nu mia ars finalii IGBT,fiecare cumpara de unde crede de cuviinta.

multumesc mult..

am vazut si eu la MIVxxxx la un pret excelent , dar nu specidica daca materialul este  3C90 (doar oxid de fier, oxid de mangan și oxid de zinc)...imi poate spune vreun coleg daca se poate face bobina si cu 3F3, adica cu orice tip de miez?ms

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna seara,

Incerc sa fac si eu invertoru prezentat de CIBY2, acuma sunt la partea de comanda unde am montat numai piesele pentru oscilator fara cele pentru protectii.

Pentru traf driver am folosit un E25 ferita 3C90 35 spire cu o singura infasurare in primar si alimentat cu 14V dar eu nu sunt in clar cu tensiunea din secundarul trafului, imi ziceti si mie unde am gresit? Atasez si un printscreen de la osciloscop (unul chinezesc)

post-233067-0-14898800-1434655370_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări