Dr.L Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Eu am descarcat-o fara nici un fel de probleme!Intai apesi pe "Regular download"Apoi pe "Click here to start download from sendspace" Link spre comentariu
KissAttila Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Eu am descarcat-o fara nici un fel de probleme!Sal. Si eu am descarcat fara probleme. Multumesc. Link spre comentariu
mikati Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 confirm si eu ca linkul e bun...interesant,recomandat de citit.multumesc Link spre comentariu
andreigradu Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Cartea este traducerea din rusa a volumului ---- Negulaiev 2 ---Este o traducere buna.Pentru a intelege schemele, consultati cartea originala in rusa si cititi explicatiile in romana.Felicitari celui care a realizat traducerea. Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 inca un link................ http://fisierulmeu.ro/574L919N1BMH/inve ... a-pdf.html Link spre comentariu
eugeniusro Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 aici este versiunea rusa, schemele sunt mult mai vizibile decat pe traducere aici http://www.sendspace.com/file/dcs7ej Link spre comentariu
Maricel Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 inca un link................ http://fisierulmeu.ro/574L919N1BMH/inve ... a-pdf.htmlVa salut! Pentru a putea downloada trebuie sa ma inregistrez contra cost? Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 nu ,astepti cateva secunde apoi apesi pe butonul download (mai jos,micut) dupa care "Download de la NewHost 1".Atat. Link spre comentariu
caldararu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 am cautat schema invertorului pusa de cyby si nu am dat de-cat de pagini goale,daca o are cineva va rog sa o publicati din nou in acest topic.ma refer la schema cu toate inbunatatirile efectuate. multumesc Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Despre aceasta schema ce parere aveti? Imi place in mod deosebit modul in care a fost realizat! Foarte compact si ingrijit. Download proiect. Scuze, daca s-a mai discutat... Link spre comentariu
mikati Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Buna ziuaAceasta schema a fost executata in multe varianta (si personal de catre mine),una dintre ele fiind cea prezentata.Schema este functionala,performantele sale depinzand foarte mult si de modul de realizare. Link spre comentariu
caldararu Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 eu ma refeream la schema rusului care a fost executata cu anumite modificari.SI bin ar fi daca s-ar mai posta si placa alimentatorului , datele tehnice de confectionare transformatoare sant inca accesibile. Link spre comentariu
caldararu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 cine stie ce regula este folosita la bobinarea tr. de inpuls al alimentatorului de 14v cu top 224y ? Link spre comentariu
CIBY2 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 am cautat schema invertorului pusa de cyby si nu am dat de-cat de pagini goale,daca o are cineva va rog sa o publicati din nou in acest topic.ma refer la schema cu toate inbunatatirile efectuate. multumescO gasesti in pagina 15, chiar deasupra pozei cablajului (cea cu traseele verzi). Am verificat, este acolo si se poate descarca. cine stie ce regula este folosita la bobinarea tr. de inpuls al alimentatorului de 14v cu top 224y ?La ce traf de impulsuri te referi? Daca este vorba de traful din sursa, ai datele in pagina 3 din fisierul cu schema, iar in pagina 1 este si cablajul sursei la scara 1/1, dar inainte de al face, verifica ce fata a lui este prezentata. Sa nu cumva sa trebuiasca intors in oglinda.Atentie ce TOP este folosit! Pentru puteri de 15-20W este indicat TOP200 ... 202 sau TOP221, 222. TOP 224 este cam mare si necesita o alta inductanta a primarului. Daca aceasta inductanta nu se incadreaza in parametrii acceptati de integrat, acesta nu va lucra in regim optim, ducand la incalziri sau aparitia unor spike-uri periculoase pe iesirea de 14V.Descarca de pe siteul celor de la Power Integration notele de aplicatii de la AN14 la AN22. Acolo gasesti date despre toate calculele necesare si mici detalii care te vor ajuta.PS Am verificat ce fata este prezentata. Este cu vedere dinspre partea placata (lipituri). Link spre comentariu
caldararu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 ai dreptate este acolo si se poate descarca dar in interior sant trei pagini goale si una cu datele de confectionare ale transformatoarelor.Nu este schema cu modificarile facute de tine in special cu legaturile spre potentiometru si montajul antistic,montajul cu cele doua555. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum