Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sonde izolate

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi niste sonde izolate galvanic pt. osciloscop cu multiplicator 100:1 si minim 1 Mhz.Daca stiti cum as putea modifica unele standard scrieti aici iar daca stiti magazine trimiteti-mi un mesaj privat.Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

5

• walyd

2

• miron1947

1

• lorik199

1

• 4 săptămâni mai târziu...

salut da-mi o adresa de email sa-ti trimit o fotografie cu sonda pe care o am eu disponibila este ungureasca EMG tip 1396-8 are o cutie cu amplificator prevazut la iesire cu mufa "N" si la intrare cu cablu cu sonda ,doua atenuatoare de intrare 10z umax+,-6v,iar a doua 100x+-60v(tensiune de intrare,pt functionare va trebui alimentata,daca te intereseaza o vind la pretul de 250 ron este noua in cutia originala eu am comandat-o pt un scopmetru "FLUKE PM 98"in ungaria printr-un amic dar nu am putut-o folosi pentru ca nu a fost ce am dorit a costat 180 euro si nu puteam sa o mai trimit inapoi!! :ras: astept un pmcu stimavaleriu diaconescu

Link spre comentariu

am gasit o descriere a lor sunt copie fidela a celor philips de la osciloscopul PM9352 am sa incerc sa-ti pun descrierea aiciProbesTastköpfePhilipsPM9352Der aktive Miniatur-Tastkopf PM 9352 ist sehr klein und leicht.Er benötigt zur Stromversorgung entweder das Netzteil PM 9346 (nicht im Lieferumfang enthalten) oder man betreibt ihn mit einem Philips-Oszilloskop mit entsprechendem Stromversorgungsausgang wie z.B. PM 3250/51/52/53 bzw. PM3370 / PM3372 / PM3332 / PM3334.Bandbreite: DC bis 230 MHzAbschwächung: 1 : 10Eingangswiderstand: DC = 110 kOhm - AC = 100 kOhmStromversorgung: +24 V/ -24 VEin Datenblatt zu diesem Artikel finden Sie hier.The Micro-Miniature Probe Philips PM 9352 is very small and lightweight.It only works together with a suitable power supply such as PM 9346 (not included) or can be used together with a Philips oscilloscope with a matching voltage output such as PM 3250/51/52/53 or PM3370 / PM3372 / PM3332 / PM3334.Bandwidth: DC to 230 MHzAttenuation: 10 : 1Input impedance: DC = 110 kOhm - AC = 100 kOhmProbe power requirements: +24 V/ -24 VPlease find a corresponding data sheet here.

Link spre comentariu

Ok..multumesc walyd ..din pacate eu am nevoie de ceva care sa suporte cel putin 1kv si sa fie cu intrari diferentiale..nu-mi dau seama exact dar cred ca sonda ta este o sonda standard activa.Pt.lorik199 ..pretul este ~380$(sus este pentru amplificatorul diferential cu izolare) iar aici la mine cu tot cu transport ar ajunge pe la 500:cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări