Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptoare de la high level la low level

Vizitator raolb85

Postări Recomandate

Vizitator raolb85

Buna.Am si eu o statie de masina si nu are intrare de nivel inalt, nici cd-ul din masina nu are iesire pe RCA sau semnal mic.Intrebarea mea este cum as putea sa fac sa o conectez?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danzup

2

• Sharky

1

• Dj_Dog

1

• AlpHso

1

Top autori în acest subiect

Vizitator raolb85

Cd este un mp3 kenwood si are la iesire 4x50w. acum nu stiu cum are boxele legate, ca daca stiam si il desfaceam puteam lua direct de pe el o iesire pt statie. eu vreau sa fac si un crossover low pass pt statie si am zis ca e mai simplu sa-l integrez intr-o cutie pusa langa statie. si daca am si trase cablurile pt boxe in spate imi era mult mai usor sa i-au semnal de acolo. de aia am cerut un ajutor.Fara sa desfac mp3 player. Daca nu gasesc o solutie trebuie sa-l desfac.

Link spre comentariu
Vizitator raolb85

da.M-am gandit sa fac asa, dar nu am fost sigur de adaptarea de impedanta.Eu am vazut un montaj facut care are la intrare o impedanta mica si scoate o impedanta mare, si nu avea nici un reglaj, cred ca avea un fel de integrat. O sa ma mai interesez despre ala si daca e o sa postez daca gasesc ceva.Mersi.

Link spre comentariu

in ziua de azi nu mai gasesti cd-playere fara iesiri tip puntedeci nu poti folosi schema lui danvezic a gasesti la magazinele specializate adaptoare hi-low (20-30 lei bucata)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări