tiptronic Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Servus,exista in Iasi targ de vechituri cu program joia, precum cel din Bucuresti Militari? Daca da, va rog sa-mi dati amanunte despre amplasare, sunt "legal alien" in Iasi. By the way, fain oras, fete pe cinste!Multumesc,Daniel Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Da...sub un pod....relativ aproape de centru; taxa la intrare (!!!)....mai multe delalii nu mai stiu... l-am vizitat si eu acum 2 ani Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Joia nu mai e,doar duminica,si "fete" doar ciocolatii pe acolo :rade:Targul cu fete e in Tudor,si acolo e nonstop(sau program vesnic,ca la moldoveni) :rade:Ca amplasare e sub podul de pe soseaua Nicolina spre CUG,din P.Rosu aprox. 1Km spre Nicolina(CUG) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Exact...cam 1km de Baile Purcica Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Daca luam ca referinta intersectia P Rosu,targul e la sud cca 1 Km,si de la targ spre vest cam 2-2,5 Km sunt si baile Purcica,numai ca acum sunt in "conservare"pt perioada de iarna Si ca sa fie mai clar,am marcat cele 3 repere... ] Link spre comentariu
tiptronic Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Multam fain, dar daca nu e deschis azi, n-are rost sa ma agit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum