Vizitator DanMortu Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Buna uite am si eu un necaz la masina de spalat imi puteti da ceva indici in legatura cu urmatoarea problema masina sare de la minutul 1 sau doi la minutul 5 si o tine tot asa cat o lasi am lasato odata o ora de curios si cateodata merge pana la capt frumos dar asta rar in rest trebuie sa stau langa ea cand vad ca sare la 5 o opresc si dau pe evacuare apa ca sa pot deschide masina sa scot hainele Link spre comentariu
icet Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Asta e o masina cu incarcare pe sus si as dori mai multe detalii despre asa zisul defect ca nu prea am inteles multe.Daca o lasati in pace(fara sa bagati in seama ce face butonul de la programator)cat dureaza un program si daca face operatiile specifice unui ciclu de spalare(daca trage apa si incepe sa invarta tamburul). Link spre comentariu
Vizitator DanMortu Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 da masina functioneaza adica trage apa invarte evacueaza apa tot ce trebuie dar cand ajunge la sfarsitul programului sare de la minutul 1 sau de la minutul 2 la mintul 5 adica reia procesul de stoarcere la nesfarsit. mentionez ca am folosit de 2 ani numai programul scurt adica 30 minute. Link spre comentariu
icet Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Daca se foloseste alt program tot asa face??Da ceva cod de eroare pe panoul de comanda?? Link spre comentariu
Vizitator DanMortu Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 nici o eroare nimic. am mai folosit programu clatit+stoarcere care a facut la fel de cateva ori dar nu mai tin minte exact de la ce minut la ce minut a sarit. Link spre comentariu
icet Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Ar cam trebui rescris softul daca merge sau daca nu,alta placa de comanda. Link spre comentariu
Vizitator DanMortu Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 la asta mam gandid si eu dar am zis sa intreb pentru ca nu ma pricep eu atat . Da acu problema este de unde fac rost de dump ca nu am gasit pe net Link spre comentariu
Vizitator DanMortu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 am rescris programu tot asa face... Link spre comentariu
icet Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Din ledurile prezente pe panou nu palpaie nici unul??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum