Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

puteti sa ma ajutati?

Vizitator carst_razvan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Filipone

2

• pid

1

• CristianC

1

Top autori în acest subiect

deci eu stiam ceva de genul "serial watcher" care scrie in cod ascii, binar sau hexazecimal tot ce vine pe unul din porturile seriale... com1-4

problema e ca nu salveaza nicaieri (doar afisheaza pe ecran ce trece pe acolo) shi itzi ocupa portul serial adika probabil o alta aplicatzie care foloseste datele de pe portul serial nu o sa mai mearga in acelashi timp..

poate fidownloadat de aici http://www.devhood.com/tools/tool_detai ... ool_id=780

vezi daca te ajuta la ceva.....

Link spre comentariu

Iti fac eu unul in c# dar iti tre FrameWork-ul 1.1 asa ca nu mere decat pe cd. Sursele ti le pot da si exe-ul prin mail dar nu ruleaza pe sistem fara aceste librarii MS Framework.

Link spre comentariu
Vizitator carst_razvan

Pai softul asta il folosesc pentru a testa daca-mi functioneaza RS232, dar deocamdata nica. Am adunat mai multe exemple care mai mult mau zapacit si care in momentul in care le-am testat ... nic.Voi aveti vreo sugestie pt. o transmisie la 9600 Baud cu un oscilator de 4MHz ???

Link spre comentariu

Pai softul asta il folosesc pentru a testa daca-mi functioneaza RS232, dar deocamdata nica. Am adunat mai multe exemple care mai mult mau zapacit si care in momentul in care le-am testat ... nic.Voi aveti vreo sugestie pt. o transmisie la 9600 Baud cu un oscilator de 4MHz ???

Cauta pe http://www.picant.com. Au un compilator C++ si o groaza de exemple printre care si unul cu comunicarea dintre un PIC16F84 si un RS232 folosind un MAX232 sau tranzistoare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări