Vizitator carst_razvan Postat August 3, 2004 Partajează Postat August 3, 2004 un program ce receptioneaza un sir de caractere de la calculator(rs232) si il memoreaza Link spre comentariu
pid Postat August 3, 2004 Partajează Postat August 3, 2004 deci eu stiam ceva de genul "serial watcher" care scrie in cod ascii, binar sau hexazecimal tot ce vine pe unul din porturile seriale... com1-4 problema e ca nu salveaza nicaieri (doar afisheaza pe ecran ce trece pe acolo) shi itzi ocupa portul serial adika probabil o alta aplicatzie care foloseste datele de pe portul serial nu o sa mai mearga in acelashi timp.. poate fidownloadat de aici http://www.devhood.com/tools/tool_detai ... ool_id=780 vezi daca te ajuta la ceva..... Link spre comentariu
Filipone Postat August 3, 2004 Partajează Postat August 3, 2004 Iti fac eu unul in c# dar iti tre FrameWork-ul 1.1 asa ca nu mere decat pe cd. Sursele ti le pot da si exe-ul prin mail dar nu ruleaza pe sistem fara aceste librarii MS Framework. Link spre comentariu
CristianC Postat August 4, 2004 Partajează Postat August 4, 2004 poti sa folosesti Hyperterminal. Il gasesti in windows Link spre comentariu
Vizitator carst_razvan Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 Pai softul asta il folosesc pentru a testa daca-mi functioneaza RS232, dar deocamdata nica. Am adunat mai multe exemple care mai mult mau zapacit si care in momentul in care le-am testat ... nic.Voi aveti vreo sugestie pt. o transmisie la 9600 Baud cu un oscilator de 4MHz ??? Link spre comentariu
Filipone Postat August 6, 2004 Partajează Postat August 6, 2004 Pai softul asta il folosesc pentru a testa daca-mi functioneaza RS232, dar deocamdata nica. Am adunat mai multe exemple care mai mult mau zapacit si care in momentul in care le-am testat ... nic.Voi aveti vreo sugestie pt. o transmisie la 9600 Baud cu un oscilator de 4MHz ???Cauta pe http://www.picant.com. Au un compilator C++ si o groaza de exemple printre care si unul cu comunicarea dintre un PIC16F84 si un RS232 folosind un MAX232 sau tranzistoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum