Vizitator viobio Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Ei vezi, mai sus te incorzi ca tu nu ai injurat pe nimeni, dar asta ce e:.... poate doar pupat undeva fara rost si fara motiv eu iti recomand sa lasi mai moale caterinca, mai pune mana si fa si tu ceva, demonstreaza ca stii ce faci si ce vorbesti si atunci nu o sa se mai lege nimeni de tine, dar daca tie iti umbla numai gura, si scoti pe ea numai porcarii....... nici macar nu ai observat ca nu esti bagat in seama, m-am gasit doar eu sa te iau in suturi si sa ma supun tirului tau de abjectii. Ma mir ca nu s-a aruncat sa critice careva felul in care arata filtrele sau ce pocnitori de incinte au fost acelea de unde au fost scoase filtrele. Daca tot ai adus vorba, sa stii ca nici filtrele alea nu sunt ultimul strigat in hi-fi, ba chiar sunt foarte low-fi. domnule de ce pierzi timpul?? nu poti discuta cu altcineva care pricepe si ceva?? puteti scrie 1000 de pagini,dragon tot nu intelege ca acele incinte nu pot mai mult si dv,CBI,si altii care stiu ce vorbesc nu gasesc un receptor,dragon nu receptioneaza nimic ,este in alta banda de frecventa o seara buna Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Daca tot ai adus vorba, sa stii ca nici filtrele alea nu sunt ultimul strigat in hi-fi, ba chiar sunt foarte low-fi.Cred ca low-fi esti tu si vreo doi de pe aici tot asa ca tine de low-fi.Ma scuzi,lasa ca faci tu filtre mai bune....Pardon,am uitat cu cine vorbesc.Oricum acest topic poate fi inchis,unii au demonstrat ca stiu ceva iar altii doar s-au agitat ca musca'n bec,doar prin autolaude.Incintele au filtre(chiar si asa de la alte incinte)(daca ma luam dupa capul unora,nu trebuia sa le pun deloc...dar ce stiu ei ),deci consider,Radue,ca poti inchide subiectul(ca sa nu mai continuie altii sa se dea mari in teorii).Chiar te rog sa inchizi topicul ca nu mai merita.Merci celor care au incercat sa spuna ceva si sa ma ajute...in schimb pt cei care au aruncat doar orgolii pe aici nu am ce sa le fac pt ca asa sunt ei,asa sunt pe toate topicurile pe unde apar si sunt destepti.Ei...asta e haita.END Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 @dragon, imi pare rau pentru tine dar vad ca tu esti sursa flame-ului pe aici.Pacat ca nu intelegi ce vor unii sa-ti explice, asta e viata.Mult succes in continuare, o sa ai nevoie Link spre comentariu
Postări Recomandate