Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

--===EGALIZATOR PARAMETRIC===--

GigiZ

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

2

• GigiZ

2

• ghettoman

1

la prima vedere pare ok...acuma nu m-am apucat sa calculez daca is bune r si c -urilevezi ca porcaria aia dupa cum e schema o potzi folosi numai pentru o banda din cele 3 odata...banda o selectezi din intrerupator k11 ala

Link spre comentariu

Daca vrei mai multe benzi pui 2-3-n celule in serie si obtii un eq foarte performant dar nu este recomandat pentru audio hi-fi fiindca denatureaza relativ mult materialul intial.

Link spre comentariu

Multam fain ...Doar am vrut sa verific cam in ce stare se afla schemele de pe site-ul ala ...Ca o ideee ce ziceti credeti ca ar merge astfel de filtre separat pt niste canale care sa fie folosite intr-un sistem 5.1?!! :lol: :lol:

Link spre comentariu

personal nu recomand filtre tip celula de parametric deoarece ''strica'' sunetul initial.Daca vrei neaparat sa pui filtre care sa ''taie'' pe la 100HZ fa un filtru trece-sus cu un operational care sa taie 6 sau 12 db si merge perfect. :wink: .Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări