GigiZ Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Salutare Am gasit asa ceva : http://www.inginerie.protectia-mediului ... metric.jpg L-a facut cineva? ce parere aveti de el?! Eu nu prea am incredere dupa un experiment cu o schema de pe acest site :x Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 14, 2005 Partajează Postat Iunie 14, 2005 la prima vedere pare ok...acuma nu m-am apucat sa calculez daca is bune r si c -urilevezi ca porcaria aia dupa cum e schema o potzi folosi numai pentru o banda din cele 3 odata...banda o selectezi din intrerupator k11 ala Link spre comentariu
overdrive Postat Iunie 15, 2005 Partajează Postat Iunie 15, 2005 Daca vrei mai multe benzi pui 2-3-n celule in serie si obtii un eq foarte performant dar nu este recomandat pentru audio hi-fi fiindca denatureaza relativ mult materialul intial. Link spre comentariu
GigiZ Postat Iunie 19, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2005 Multam fain ...Doar am vrut sa verific cam in ce stare se afla schemele de pe site-ul ala ...Ca o ideee ce ziceti credeti ca ar merge astfel de filtre separat pt niste canale care sa fie folosite intr-un sistem 5.1?!! :lol: :lol: Link spre comentariu
overdrive Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 personal nu recomand filtre tip celula de parametric deoarece ''strica'' sunetul initial.Daca vrei neaparat sa pui filtre care sa ''taie'' pe la 100HZ fa un filtru trece-sus cu un operational care sa taie 6 sau 12 db si merge perfect. :wink: .Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum