lucione_cip Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Cum spune si titlu caut CI MMC351 sau inlocuitor.Care ar fi inlocuitorul acestui integrat daca are.Rog un moderator sa mute topicul daca am postat gresit. Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Da-mi adresa pe pm.Iti trimit eu MMC351 absolut gratuit. Link spre comentariu
Vizitator electro_doctor Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Subscriu si eu. Am un ceas facut cu tot cu temporizari dar am ars integratul cu o sursa... As dori sa stiu daca exista echivalent sau daca mai are cineva unul si nu ii foloseste. Contact pe PM sau 0769.21.66.88. Link spre comentariu
alfabit Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Exista pentru schimb MMC351, MMP1206 ambele pe un soclu adaptor ( cu lipire ) TSOP44-DIL32 ( Willeprog ) Link spre comentariu
alfabit Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Nici un doritor de schimb, deci se arunca cele doua minunate IC-uri.De luni pot fi gasite la groapa de gunoi a orasului, cu rabdare. Link spre comentariu
Vizitator electro_doctor Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Am nevoie exact de MMC353 pentru ca are o functie Timer, functie pe care montajul meu o foloseste. Ma indoiesc ca o adaptare ar functiona la fel. Oricum oferta e buna si poate foloseste cuiva, nu te grabi sa arunci ceva ce poate fi de folos.P.S. Abia tarziu am realizat ca topicul era defapt pentru MMC351 si nu pentru MMC353. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum