Vizitator gigione Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Salut tuturor, am un whirlpool FL5064/600rpm si i-a venit sorocul, au cedat rulmentii, as vrea sa aflu codurile exact inclusiv cel al semeringului. Codul de service al masinii este 857050610700.Cu stima ! Mihai Link spre comentariu
icet Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Rulmentii sunt 6203 2z / 6202 2z iar semeringul 22/40/10.Sper sa nu fi gresit cotele de la semerig(la interior ma refer)dar rulmentii aia sunt siguri. Link spre comentariu
efti Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 unde as putea sa gasesc rulmenti si simering pentru acest model de masina? Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Rulmentii sunt 6203 2z / 6202 2z iar semeringul 22/40/10.Sper sa nu fi gresit cotele de la semerig(la interior ma refer)dar rulmentii aia sunt siguri.cotele semeringului sunt bunepoti lua de aici daca nu gasesti la tine in orashttp://www.piesemasinaspalat.ro/6-rulmentihttp://www.piesemasinaspalat.ro/8-simeringuri Link spre comentariu
Vizitator microlab Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 am desfacut azi masina, primul rulment cu simering erau sparti , axul tamburului e ruginit, se mai poate repara? Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Nu are nimic daca este ruginit ca se curata,problema este daca are uzura la cota de rulment. se poate inlocui axul cu unul nou Link spre comentariu
Vizitator microlab Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 la nivel de rulment e ok , problema e unde vine simeringul e foarte tocit acolo Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Eu in cazurile astea am rectificat cota axului pe care lucreaza semeringul cu un milimetru mai mica si am folosit alt semering cu interior mai mic. Rectificarea (cinie nu are posibilitate) costa 10 lei.In cazul tau o sa folosesti 21x40x10.Daca nu faci asa reparatia o sa tina cateva saptamani. Este mai rentabil sa rectifici o cota decat sa dai pe o cruce tambur 180-220lei. Succes si ne auzim Link spre comentariu
znecula Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Nu are nimic daca este ruginit ca se curata,problema este daca are uzura la cota de rulment. se poate inlocui axul cu unul nouSi cum se schimba axul cu unul nou?!! Poate doar cu tot cu cruce.Stima. Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 se schimba tripoda nu numai axul Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 comanda la Vistim unde pretul este sub o suta de lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum