Bradwarden Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 In primul rand im icer scuze daca am postat unde nu trebuie dar nu am stiut la ce sectiune sa postez acest subiectr.Am o problema cu o imprimanta Canon MP 160,am cumparat de la un prieten imprimanta si mi sa rupt cureaua de la cartuse si as dori daca stiti si ati mai avut vru asemenea problema sa imi spuneti si mie de unde pot cumpara o asemenea curea.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 In primul rand im icer scuze daca am postat unde nu trebuie dar nu am stiut la ce sectiune sa postez acest subiectr.Am o problema cu o imprimanta Canon MP 160,am cumparat de la un prieten imprimanta si mi sa rupt cureaua de la cartuse si as dori daca stiti si ati mai avut vru asemenea problema sa imi spuneti si mie de unde pot cumpara o asemenea curea.MultumescBuna.Sunt cateva (putine) firme romanesti care importa piese de schimb pentru inkjet-uri. Printre altele, Mival. Nu le fac reclama, zic numai unde ai sansa sa gasesti. In general, importatorii de piese de schimb nu se complica nu inkjet-uri, cica nu le e rentabil. Daca o s acastig la loto, ma ocup eu, ca deocamdata sunt limitat financiar. Eventual comunicam pe YM: incarcare.cartuse Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum