Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trolii sau scripeti electrici

pgh

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor, m-ar interesa o adresa de comercializare a unor trolii sau scripeti electrici, cu care sa pot ridica greutati de pina la 30-40 kg; eu mi-am realizat unul dintr-un motor de stergator de parbriz de RABA(ridica 20 kg), dar as dorii sa mai cumpar cumpar unul.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pgh

5

• nelu F

2

• one

2

Top autori în acest subiect

Se gasesc in general la supermarketurile cu produse de bricolaj si constructii. Bricostore, Praktiker si altele, poate le cunosti deja dar nu ai cautat.

Multumesc de informatie, m-am gandit si eu la astea; am rugat deja pe cineva sa se intereseze in Timisoara, pina acum fara rezultat, dar poate au sa apara.
Link spre comentariu
Nu am inteles de ce e offtopic.[/qu

N-am dorit sa jignesc pe nimeni, cine doreste sa scrie poate sa scrie doar ca pe mine nu ma mai intereseaza; multumesc tuturor celor care au postat.Cum am zis astept sa apara in magazinele spuse mai sus.Dupa cum vezi pe linkul de la tine palanele se misca si orizontal, ceea ce nu am nevoie.Interesante sculele din link dar cred ca te usuca pretul, avand in vedere ca sunt marca (calitate) germana.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări