Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare PIC18F452 cu PICkit 2

Vizitator electronistul

Postări Recomandate

Vizitator electronistul

Poate cineva sa-mi spuna cum se poate modifica "Config 1, Config 2, etc" la un fisier "Hex" incarcat in fereastra de programare. Eu nu stiu cum sa modific in interfata programatorului PICkit 2 aceste valori.

Incarc fisierele "Hex" in ICProg, le modific configuratia si le salvez. Dupa aceia incarc si

le programez. Asa merge bine.

Am gasit pe un forum o poza cu configuratorul dar nu reusesc sa-mi dau seama cum se poate ajunge la acea fereastra.

http://www.flickr.com/photos/44002518@N07/4047945204/sizes/o/

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vsurducan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate cineva sa-mi spuna cum se poate modifica "Config 1, Config 2, etc" la un fisier "Hex" incarcat in fereastra de programare. Eu nu stiu cum sa modific in interfata programatorului PICkit 2 aceste valori. Incarc fisierele "Hex" in ICProg, le modific configuratia si le salvez. Dupa aceia incarc si le programez. Asa merge bine.Am gasit pe un forum o poza cu configuratorul dar nu reusesc sa-mi dau seama cum se poate ajunge la acea fereastra.http://www.flickr.com/photos/44002518@N07/4047945204/sizes/o/Multumesc.

click pe "configuration" dupa ce a fost identificat microcontrolerul?Valorile registrilor de configurare se seteaza in mod normal in programul sursa si apar gata corecte in fisierul hexa la programare....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări