Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema bord electronic scuter

Vizitator valiy16

Postări Recomandate

Vizitator valiy16

Salut!Am cumparat un scuter dezmembrat(Sym Jet sport X50) lam ansamblat merge totul dar nu imi merge bordul care este electronic(nu imi arata viteza,turatie....).In instalatia scuterului cred ca a fost umblat pt ca se vede cum a fost reizolata toata.As vrea daca puteti sa ma ajutati sa imi desenati un fel de schema cam cum se alimenteaza aceste tipuri de borduri electronice.Din spatele ceasului iese o mufa dreptunghiulara cu vre-o 15 cabluri care unele vad unde se duc dar altele se "pierd" in manunchiul de cabluri.Mai precis vreau sa stiu daca acest tip de ceasuri are plus si minus ca un "obiect" electronic obisnuit sau el isi ia alimentarea de la alti senzori care vin la el.Pe scuter mai este montata o "cutie" dreptunghiulara in care mai intra 6 fire care vin de la bord daca stiti ce este acea "cutie", daca are vreo legatura cu bordul.

Asa arata bordul http://www.bikez.com/pictures/browse.ph ... 0&pageno=6

Maine mai mult ca sigur am sa va fac niste poze cu cutia aceea dreptunghiulara de care vb si la ate chestii.Va multumesc pt ajutor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări