Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator complet in cutie cu telecomanda?

danb1974

Postări Recomandate

Repun o intrebare mai veche pt. Vasile, faci (sau exista sanse in viitor) si amplificator complet in cutie, cu telecomanda si selector de intrari? Ceva de gen 2x100..150W la 8 ohm, 4 intrari de linie, led de power si led pt. intrarea selectata, telecomanda pt. power, volum, mute si intrare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

e pe vine dar merge incet rau de tot activitatra asta a mea :( Termenul pe care l-am propus pentru a face niste amplifuri finite este doar inainte de Craciun.

Link spre comentariu

Nu e graba mare ca oricum bugetu' e in subsol si concediul bate la usa. Dar poate pina de Mos Craciun apuc sa pun ceva deoparte.Intre timp mi-a mai trecut una prin cap - se poate optional sa aiba un dac bun integrat (sau separat dar tot asa complet in cutie cu sursa)?Ideea e sa folosesc un player oarescare ca sursa ca sa-mi ramina banii de amplif. Cind vad ca un cdplayer audiofil sare de 600 de euro... apoi cu o treime din banii astia ar trebui sa iasa de-un dac comparabil.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Pot sa-ti dau un DAC bun cu 4 mil sub forma de kit pe care ti-l moontezi tu in orice carcasa vrei, daca te intereseaza detalii imi dai mesaj pe mail. Audiofil :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări