danb1974 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 Repun o intrebare mai veche pt. Vasile, faci (sau exista sanse in viitor) si amplificator complet in cutie, cu telecomanda si selector de intrari? Ceva de gen 2x100..150W la 8 ohm, 4 intrari de linie, led de power si led pt. intrarea selectata, telecomanda pt. power, volum, mute si intrare. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 e pe vine dar merge incet rau de tot activitatra asta a mea :( Termenul pe care l-am propus pentru a face niste amplifuri finite este doar inainte de Craciun. Link spre comentariu
danb1974 Postat Iunie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2005 Nu e graba mare ca oricum bugetu' e in subsol si concediul bate la usa. Dar poate pina de Mos Craciun apuc sa pun ceva deoparte.Intre timp mi-a mai trecut una prin cap - se poate optional sa aiba un dac bun integrat (sau separat dar tot asa complet in cutie cu sursa)?Ideea e sa folosesc un player oarescare ca sursa ca sa-mi ramina banii de amplif. Cind vad ca un cdplayer audiofil sare de 600 de euro... apoi cu o treime din banii astia ar trebui sa iasa de-un dac comparabil. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Pot sa-ti dau un DAC bun cu 4 mil sub forma de kit pe care ti-l moontezi tu in orice carcasa vrei, daca te intereseaza detalii imi dai mesaj pe mail. Audiofil :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum