Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pentru boxe JAMO S718

Vizitator h2oxtreme

Postări Recomandate

Eu as merge pe denon, dk nu te aranjeaza un denon pma 260 (stare ff buna)care stie 4-16ohm, cu performante dinamice 4ohm 2x80 w( 2X36W 8OHM/2X53W 4OHM CU THD) si un SNR DE 110 DB la 100e poti sa il iei pe ala care e sensibil apropiat dar te sCapa de peste 200e.bafta. DK NU STIAI DENON ESTE CEA MAI VECHE FIRMA DE PROFIL JAPONEZA.CAT DESPRE PUTERE EU ZIC CA E MAI MULT DECAT NECESAR PT O CAMERA SI PT BOXELE IMPLICITE.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• BF37

3

• TITI

2

• alexutu

2

Top autori în acest subiect

Cînd o s? înv??a?i c? amplifurile japoneze func?ioneaz? numai pe 8 Ohmi ?i restul e reclam??

Probabil niciodat?. :85

La Yamaha:

Alimentare standard DIN (4 ohmi, 1kHz, 0,7%THD): 2 x 95W tras de p?r, deci puterea e teoretic dubl? fa?? de cea la 4 Ohmi, dar asta se contrazice cu consumul.

Putere Standard RMS (8 ohmi, 20-20.000Hz): 2 x 60W adic? maxim 40W sinus, conform cu consumul maxim

Consum: 170W Randamentul în clasa AB e de circa 40%, de aici po?i calcula ?i singur puterile.

Ampliful ?sta va gîdila boxele cu circa jumate din puterea lor real?.

Denonul e ?i mai anemic:

Rated Output Power(4 ohms, 1 kHz, THD 0.7%) 70 W + 70 W

Rated Output Power(8 ohms, 20 Hz - 20 kHz, THD 0.07%) 45 W + 45 probabil 2 x 30-35W sinus

Nici nu i se d? consumul total, probabil e 140W.

În privin?a sarcinii, nu selectezi de nic?ieri asta, în func?ie de cît o pui... de atîta lupt? ampliful cu ea.

Existau unele amplifuri Technics ?i Kenwood pe vremuri care aveau un comutator în spate ?i cu el se modifica tensiunea de alimentare a etajului final, mai mare pe 8 Ohmi ?i mai mic? pe 4 Ohmi, tocmai ca s? protejeze ampliful.

Link spre comentariu

Tot ce a spus zal mai sus e cat se poate de adevatrat si de aia am zis eu sa-ti cauti un amplif mai vechi ( SH ) , care va fi cu siguranta mai calitativ si mai puternic si chiar mai eftin. Dar daca nu gasesti unul sau nu ai incredere in vanzarile online , i-a legatura cu unul din userii care construiesc amplificatoare si vand kituri de amplificare , sa-ti construiasca unul .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Au filtre calumea boxele alea. Eu am boxe jamo S-708 luate de anul trecut si seamana foarte bine cu s 718 boxele mele , saptamana tecuta le-am desfacut si au filtre calumea , pe placa electronica au 4 bobine cu miez conzi si o rezist parca de wattaj........ma rog daca insistati pot pune si poza cu filtrul si sa nu uit parere strict pers se aud destul de bine, din tot ce am io pe acasa un receiv sony STRDe 695 , un Sansui, un Sencor ,aceste boxe suna criminal pe un amplif care multi o sa zica ca nu e cine stie ce si anume un Akai Am-39. Ma refer ca in afara de Bas si inalte care oricum iti rup capul (aceste boxe fiind si foarte sensibile), pe acest amplif akai am observat ca pur si simplu boxele au si niste medii foarte placute, cred ca se apropie sunetul de ceea ce au fost ele gandite initial.......parere strict personala . la cerere pun si poze cu incinta desfacuta, a sa nu uit au burete fonoabsv in inter constructie din MDF nu sunt chiar orice pocnitori acele incinte, sau mai bine zis sunt cat de cat serioase.

Link spre comentariu

Cei de la Jamo produc boxe pt. toate buzunarele: de la 200 euro la 100.000 euro(Jamo Oriel AKA).Boxele pe care le-ati cumparat sunt ok, nimic spectaculos, cel mai bun amp pt ele este un SH de 300-400 lei, cum s-a recomandat mai sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări