Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pentru boxe JAMO S718

Vizitator h2oxtreme

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• BF37

3

• TITI

2

• alexutu

2

Top autori în acest subiect

Vizitator h2oxtreme

Daca nu ti-e musai un amplif nou , poti cauta un amplif second-hand , in stare f. buna cu performante net superioare celor selectate mai sus si bineinteles mai eftin.....Parerea mea ! :da

Poti sa-mi dai si caeva exemple de amplficatoare, mai bune, SH? Si de unde as putea sa le cumpar, sa nu ma pacalesc?
Link spre comentariu

cauta la rubrica Vanzari ( viewforum.php?f=59 ) unde vei gasi mai multi useri care vand amplificatoare, sau pe site-uri de vanzari online , sau cauta in anunturile din ziar un vanzator care sa aiba mai multe modele pe care sa le incerci...Bafta!Ps: Ai nevoie de un amplificator care sa suporte 4 ohm , si cu o putere de > sau = cu 100W . Deobicei pt o astfel de putere amplificatorul trebuie sa consume( Power consuption ) de la priza macar 250W ( minim )

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Salut! Tocmai mi-am cumparat o pereche de box JAMO S718 si nu stiu ce amplificator sa imi iau. Ma gandeam la un Yamaha sau Sherwood. Sau are cineva alte idei?Va multumesc!

salut de curiozitate,demonteaza difuzoarele de bas,medii ,si pune o poza cu filtrulla unele modele jamo te apuca groaza cum sunt inauntruex Jamo studio 190am prieteni care au sau au avut asa ceva ,la 50w aleluiah cu inaltaca amplificator recomand un SH,HARMAN KARDON/645/655/665
Link spre comentariu

La boxele alea e bun un amplificator tip nou,din genul ieftin pe la 300..400 ron(gen akay).Pe un amplif vechi cu puteri reale se duce repede dracu(va rog scuzati).Pe ceva de genul am pus o statie ruseasca de medii de 2 X 50w.Au facut mau relativ repede,chiar surprinzator de repede.

Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme

Da, mai mult de 100W pe canal nu e nevoie ptr boxele astea. Problema e c? foarte pu?ine amplifuri suport? 4 Ohmi, ca s? duc? lini?tite ni?te boxe de 6 Ohmi, asta dac? e real? impedan?a.

Daca imi iau un amplif de 8 Ohmi e posibil sa le ard? Poze nu pot sa pun acum cu ele pentru ca sunt plecat. Boxele au 4 intrari fiecare, dar pot fi conectate si la 2 canale. Cred ca o pereche de intrari e pt difuzorul de joase si cealalta pt celelalte difuzoare. Ar trebui sa imi iau o statie cu 4 iesiri, nu? Ma gandesc la faptul ca o sa se auda mai tare asa. Ce parere aveti? http://www.audioholics.com/reviews/speakers/bookshelf/jamo-c803-bookshelf-speaker-review/JAMO3.jpg/image_mini
Link spre comentariu

Daca-ti permiti un amplificator nou .... cumpara-l !Vezi sa mearga si pe 6 ohmi (vad ca atata au boxele) In ceea ce priveste second daca nu ai un prieten sa te ajute cu asta nu te baga .Daca esti multumit de cum se aud boxele nu umbla in ele .Daca nu esti multumit poti baga un filtru dedicat.Numai bine.PS:Mai oamenilor .Baiatul acesta a cumparat deja boxele .Nu mai conteaza ca au in ele filtre audiofile sau un condensator simplu .Am inceput sa vad pe acest forum cum un topic incepe cu ceva ......si se termina cu altceva

Link spre comentariu

Asta e, dac? pia?a e plin? de gunoaie, oamenii nu au de unde alege. Mai sînt ?i obraznic de scumpe. :sparge:

h2oxtreme, nu boxele se ard ci ampliful, dac? nu suport? boxele. Peste 90% din cele de pe pia?? sînt pe 8 Ohmi, chiar dac? pe spate mint c? ?in ?i 4 Ohmi. Reclama sufletul comer?ului ?i economia mama cî?tigului.

Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme

M-am hotarat asupra a 2 amplificatoare:

1) Yamaha AX-397 sau, daca o sa am bani un AX-497;

2) Denon PMA 510 AE.

La putere vad ca e mai tare Yamaha, dar imi place si DENONul. Ce parere aveti? Au puterea prea mica? Oricum, boxele le folosesc doar pentru casa, si zic eu ca ar fi de ajuns puterea de 70 sau 90 W. Vad ca ambele suporta si 4Ohmi. Asta nu inteleg eu iar, cum selectez 4 ohmi? Astept parerile voastre. Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări