Vizitator h2oxtreme Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Salut! Tocmai mi-am cumparat o pereche de box JAMO S718 si nu stiu ce amplificator sa imi iau. Ma gandeam la un Yamaha sau Sherwood. Sau are cineva alte idei?Va multumesc! Link spre comentariu
BF37 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Daca nu ti-e musai un amplif nou , poti cauta un amplif second-hand , in stare f. buna cu performante net superioare celor selectate mai sus si bineinteles mai eftin.....Parerea mea ! Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Poti sa-mi dai si caeva exemple de amplficatoare, mai bune, SH? Si de unde as putea sa le cumpar, sa nu ma pacalesc? Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Daca nu ti-e musai un amplif nou , poti cauta un amplif second-hand , in stare f. buna cu performante net superioare celor selectate mai sus si bineinteles mai eftin.....Parerea mea ! Poti sa-mi dai si caeva exemple de amplficatoare, mai bune, SH? Si de unde as putea sa le cumpar, sa nu ma pacalesc? Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 eu pot sa iti ofer un amplificator DENON PMA260, MADE IN JAPAN IN STARE FFFF.BUNA LA 100E. DK TE INTERESEAZA DA-MI UN MP. Link spre comentariu
BF37 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 cauta la rubrica Vanzari ( viewforum.php?f=59 ) unde vei gasi mai multi useri care vand amplificatoare, sau pe site-uri de vanzari online , sau cauta in anunturile din ziar un vanzator care sa aiba mai multe modele pe care sa le incerci...Bafta!Ps: Ai nevoie de un amplificator care sa suporte 4 ohm , si cu o putere de > sau = cu 100W . Deobicei pt o astfel de putere amplificatorul trebuie sa consume( Power consuption ) de la priza macar 250W ( minim ) Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Da, mai mult de 100W pe canal nu e nevoie ptr boxele astea. Problema e c? foarte pu?ine amplifuri suport? 4 Ohmi, ca s? duc? lini?tite ni?te boxe de 6 Ohmi, asta dac? e real? impedan?a. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Salut! Tocmai mi-am cumparat o pereche de box JAMO S718 si nu stiu ce amplificator sa imi iau. Ma gandeam la un Yamaha sau Sherwood. Sau are cineva alte idei?Va multumesc!salut de curiozitate,demonteaza difuzoarele de bas,medii ,si pune o poza cu filtrulla unele modele jamo te apuca groaza cum sunt inauntruex Jamo studio 190am prieteni care au sau au avut asa ceva ,la 50w aleluiah cu inaltaca amplificator recomand un SH,HARMAN KARDON/645/655/665 Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 am vazut si eu coji dinalea, si din pacate NU erau contrafacute Link spre comentariu
Den Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 La boxele alea e bun un amplificator tip nou,din genul ieftin pe la 300..400 ron(gen akay).Pe un amplif vechi cu puteri reale se duce repede dracu(va rog scuzati).Pe ceva de genul am pus o statie ruseasca de medii de 2 X 50w.Au facut mau relativ repede,chiar surprinzator de repede. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 am vazut si eu coji dinalea, si din pacate NU erau contrafacute da asa este,totul este made in Denmark,dar..............urmariti poza Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Da, mai mult de 100W pe canal nu e nevoie ptr boxele astea. Problema e c? foarte pu?ine amplifuri suport? 4 Ohmi, ca s? duc? lini?tite ni?te boxe de 6 Ohmi, asta dac? e real? impedan?a.Daca imi iau un amplif de 8 Ohmi e posibil sa le ard? Poze nu pot sa pun acum cu ele pentru ca sunt plecat. Boxele au 4 intrari fiecare, dar pot fi conectate si la 2 canale. Cred ca o pereche de intrari e pt difuzorul de joase si cealalta pt celelalte difuzoare. Ar trebui sa imi iau o statie cu 4 iesiri, nu? Ma gandesc la faptul ca o sa se auda mai tare asa. Ce parere aveti? http://www.audioholics.com/reviews/speakers/bookshelf/jamo-c803-bookshelf-speaker-review/JAMO3.jpg/image_mini Link spre comentariu
lalihifi Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Daca-ti permiti un amplificator nou .... cumpara-l !Vezi sa mearga si pe 6 ohmi (vad ca atata au boxele) In ceea ce priveste second daca nu ai un prieten sa te ajute cu asta nu te baga .Daca esti multumit de cum se aud boxele nu umbla in ele .Daca nu esti multumit poti baga un filtru dedicat.Numai bine.PS:Mai oamenilor .Baiatul acesta a cumparat deja boxele .Nu mai conteaza ca au in ele filtre audiofile sau un condensator simplu .Am inceput sa vad pe acest forum cum un topic incepe cu ceva ......si se termina cu altceva Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Asta e, dac? pia?a e plin? de gunoaie, oamenii nu au de unde alege. Mai sînt ?i obraznic de scumpe. h2oxtreme, nu boxele se ard ci ampliful, dac? nu suport? boxele. Peste 90% din cele de pe pia?? sînt pe 8 Ohmi, chiar dac? pe spate mint c? ?in ?i 4 Ohmi. Reclama sufletul comer?ului ?i economia mama cî?tigului. Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 M-am hotarat asupra a 2 amplificatoare: 1) Yamaha AX-397 sau, daca o sa am bani un AX-497; 2) Denon PMA 510 AE. La putere vad ca e mai tare Yamaha, dar imi place si DENONul. Ce parere aveti? Au puterea prea mica? Oricum, boxele le folosesc doar pentru casa, si zic eu ca ar fi de ajuns puterea de 70 sau 90 W. Vad ca ambele suporta si 4Ohmi. Asta nu inteleg eu iar, cum selectez 4 ohmi? Astept parerile voastre. Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum