esu Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 VA SALUT Am gasit Sambata 24-10 in targul radioamatorilor o state ......th 77a. Cel care a vandut-o a zis ca functioneaza ok ok ok. Ajuns acasa am alimentat-o si am observat ca nu merge comanda de la tastatura sub nicio forma mai putin butonul power care permite alimentarea la apasarea si permite oprireala a doua apasare. Statia functioneaza incalzindu-se putin NON STOP numai la receptia in banda de 2m si emite in banda de 70 cm . Este imposibila (nu primeste) orice alta comanda .adica a ramas pe functia duplex . Astept cateva sfaturi pt acesta problema. Va multumesc anticipat. ioan Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 VA SALUT Am gasit Sambata 24-10 in targul radioamatorilor o state ......th 77a. Cel care a vandut-o a zis ca functioneaza ok ok ok. Ajuns acasa am alimentat-o si am observat ca nu merge comanda de la tastatura sub nicio forma mai putin butonul power care permite alimentarea la apasarea si permite oprireala a doua apasare. Statia functioneaza incalzindu-se putin NON STOP numai la receptia in banda de 2m si emite in banda de 70 cm . Este imposibila (nu primeste) orice alta comanda .adica a ramas pe functia duplex . Astept cateva sfaturi pt acesta problema. Va multumesc anticipat. ioan Cauta manualul service si incearca un master reset la procesor.Bafta! Link spre comentariu
esu Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 ok ms problema rezolvata.cu stima IOAN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum