Vizitator mytoi Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 salutare,mai am o idee traznita;si anume:as vrea sa adaptez o camera de telefon la mersul inapoi adica,cand bag in marsarier sa se aprinda camera telefonului care va fi prelungita cu fire pana pe haionul portbagajului iar displayul in bord,oare e posibil? are cineva idei in acest sens? scheme ceva... Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 DA mytoi..este posibil..asta daca folosesti componentele aceluiasi telefon ..ecran..placa de baza a acestuia..camera..etc Link spre comentariu
Vizitator mytoi Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 - si cum fac sa se aprinda direct camera cand cuplez marsarier-ul?sa nu trebuiasca sa intru in meniul telefonului?? Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 DA mytoi..este posibil..asta daca folosesti componentele aceluiasi telefon ..ecran..placa de baza a acestuia..camera..etceu stiam ca nu se prea poate, sau daca se poate e teribil de complicat. am vazut undeva un post, nu mai stiu exact unde, a incercat cineva sa foloseasca o camera de telefon pe post de webcam, si nu prea i'a iesit Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 poti folosi butonul personalizat pt camera foto(daca telefonul are asa ceva..de preferabil sa aiba)..si este posibil:-? eu mi-am facut sistem de supraveghere dintr-o camera de nokia 5200 conectat la telefonul de provenienta..si functiona Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 dar el vrea sa foloseasca display-ul din bord :| .trebuie facuta o interfata care sa schimbe semnalul dat de camera de telefon in semnal s-video sau ce are display-ul lui. ar fi posibil, dar te costa mult mai mult decat te costa o camera de marsarier. Link spre comentariu
Vizitator mytoi Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 vreau sa fol. in bord dysplayul telefonului Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 pai este posibil, dar trebuie sa pastrezi tot telefonul, cum a zis colegul meu de mai sus. scoti camera, prelungesti firele pana in spate, si te'ai facut cu o camera de marsarier. cu ocazia asta ai si telefon in masinasi nu trebuie nici o schema, nimic, doar sa stii cum conectezi pinii aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum