Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

camera marsarier.....???!!!.......

Vizitator mytoi

Postări Recomandate

salutare,mai am o idee traznita;si anume:as vrea sa adaptez o camera de telefon la mersul inapoi adica,cand bag in marsarier sa se aprinda camera telefonului care va fi prelungita cu fire pana pe haionul portbagajului iar displayul in bord,oare e posibil? are cineva idei in acest sens? scheme ceva...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

3

• fenddder

2

Top autori în acest subiect

DA mytoi..este posibil..asta daca folosesti componentele aceluiasi telefon ..ecran..placa de baza a acestuia..camera..etc

eu stiam ca nu se prea poate, sau daca se poate e teribil de complicat. am vazut undeva un post, nu mai stiu exact unde, a incercat cineva sa foloseasca o camera de telefon pe post de webcam, si nu prea i'a iesit
Link spre comentariu

poti folosi butonul personalizat pt camera foto(daca telefonul are asa ceva..de preferabil sa aiba)..si este posibil:-? eu mi-am facut sistem de supraveghere dintr-o camera de nokia 5200 conectat la telefonul de provenienta..si functiona

Link spre comentariu

dar el vrea sa foloseasca display-ul din bord :| .trebuie facuta o interfata care sa schimbe semnalul dat de camera de telefon in semnal s-video sau ce are display-ul lui. ar fi posibil, dar te costa mult mai mult decat te costa o camera de marsarier.

Link spre comentariu

pai este posibil, dar trebuie sa pastrezi tot telefonul, cum a zis colegul meu de mai sus. scoti camera, prelungesti firele pana in spate, si te'ai facut cu o camera de marsarier. cu ocazia asta ai si telefon in masinasi nu trebuie nici o schema, nimic, doar sa stii cum conectezi pinii aia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări