Ibraim Ali Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Acum 2 ore, AdR!@N a spus: Salut! Cand descui masina din cheie, nu se aprinde plafoniera temporizat? Daca da, poti folosi acel semnal pentru luminile pe care le vrei. Acele "lasere" din videoclip sunt amplasate in cel mai prost loc posibil, vor sta mai mult timp pline de praf (sa nu zic noroi) decat curate. Masinile mai noi au lumini "de curtoazie" montate in partea de jos a oglinzilor si iti lumineaza zona usilor, doar ca este destul de anevoios sa aduci curent pana acolo. Notă: Sunt sigur că, atunci când închui ușile cu telecomanda.., după o perioadă de câteva secunde, luminile de la plafonieră se sting. Repet, nu știu dacă se și aprind atunci când descui cu telecomanda și dacă au suficient curent ca să alimentez și cele 2 proiectoare LED (mi-e să nu ia foc instalația din cauza supra-sarcinii). Voi verifica și te voi anunța. stimă. Link spre comentariu
AdR!@N Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Nu ai treba cu sticla oglinzii, ci cu plasticul de sub ea in partea de jos. uite mai exact la ce ma refer: si poti folosi ceva de genul: Link spre comentariu
Ibraim Ali Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Acum 21 minute, AdR!@N a spus: Nu ai treba cu sticla oglinzii, ci cu plasticul de sub ea in partea de jos. uite mai exact la ce ma refer: si poti folosi ceva de genul: Mulțumesc Adi.., acum m-am prins! Problema e că cele prezentate de tine în imagine de mai sus, sunt niște proiectoare finuțe și au sistem de prindere dedicat (probabil) pentru oglinzile retrovizoare,, iar lumina proiectată ete ca de o lanternă obișnuită. Eu am apucat să cumpăr (fără să mă gândesc la amendamentele tale despre noroi și praf), proiectoare cu sistem de prindere pentru praguri care vac o lumină mai ciudată (ca să nu zic specială), așa cum se vede în clipul postat de mine. Voi vedea ce pot să facă.., poate găsesc pe cineva iscusit să le adapteze la oglinzi.., idee pe care o consider genială.. Mulțumesc din nou pentru sprijinul acordat și, poate îmi explici dacă am riscuri în caz că le alimentez proiectoarele de la tensiunea lămilor de plafon? Numai bine. Link spre comentariu
AdR!@N Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Probabil proiectoarele luate de tine au o lentila in interior ce proiecteaza un anume model pe asfalt. daca le desfaci si elimini acea lentila o sa ramana o lanterna ordinara. Dai jos prinderea tip clema cu surub si ramane doar dudulia. Gasesti un loc in oglinda in care sa aibe loc agregatul, gauresti plasticul cu un burghiu in trepte (bradut), inserezi lampa si o lipesti cumva (in interior cu poxipol transparent). La legaturile electrice este mai anevoios: firul de plus trebuie adus din plafoniera (sau de sub bord daca gasesti firul cu pricina) apoi trecut prin manunchiul de fire de la usi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum