Vizitator SN8 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Salut ...as avea si eu nevoie de un amplifacator pentru chitara electrica cam de 250W RMS..ma poate ajuta cineva sa imi faca si mie unu si sa imi zica in primu rand cam cat ma ajunge?... Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 trimite un PM lui VASKA2222 sau lui VIOBIO ei sunt expertii in ceea ce soliciti Succes Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 de bas?solo?ce facilitati vrei ?ce faci cu 250w?stii ce inseamna 250w pe lampa?ai difuzoare pentru aceasta putere?numai traful de iesire costa cam 400euro(Hammond)un asemenea amplificator te costa cam 1200euro!deci?! Link spre comentariu
Vizitator mmc2 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 de bas?solo?ce facilitati vrei ?ce faci cu 250w?stii ce inseamna 250w pe lampa?ai difuzoare pentru aceasta putere?numai traful de iesire costa cam 400euro(Hammond)un asemenea amplificator te costa cam 1200euro!deci?!Ia sa vedem .Ce inseamna asta pe lampa ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 de bas?solo?ce facilitati vrei ?ce faci cu 250w?stii ce inseamna 250w pe lampa?ai difuzoare pentru aceasta putere?numai traful de iesire costa cam 400euro(Hammond)un asemenea amplificator te costa cam 1200euro!deci?!Ia sa vedem .Ce inseamna asta pe lampa ?inseamna 250w Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum