Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator KENWOOD KA660D Volumul defect.

Vizitator UrSSu

Postări Recomandate

Sal, tocmai am achizitionat un amplificator Kenwood KA-660D. Problema mea este ca volumul nu merge, Pur si simplu este la volum constant, nu creste si nu scade. Orice i- as face. Am deschis carcasa si mi se pare ca s- a umblat la placa de circuite si s- a schimbat potentiometrul, intrucat au fost taiate unele legaturi intre ele. Ce potentiometru (Volum cu Balance integrat) trebuie unei asemenea statii? Pls daca se poate un sfat. Am pus Line In pe auxiliar nu- mi pot da seama ce poate fi. MS anticipat, revin cu poze daca se poate, mai incolo.Pe potentiometru scrie asta: 840E 1950020 100KBX2 AMPS 3

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

Vizitator UrSSu

Sal din nou, a fost reparata statia atunci, a fost anulat balansul, dar doresc sa stiu, pot pune volumul pe telecomanda la ea? Cel putin volumul, ma rog, power off on stiu ca nu se poate, dar macar atata. Ms anticipat.

Link spre comentariu

Dupa poza se vede ca reglajul volumului este analogic si teoretic ar trebui montat un motoras la axul potentiometrului care sa fie comandat din telecomanda.Greu realizabil din lipsa de loc in care sa montezi ansamblul respectiv,asta practic vorbind,teoretic se poate!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator UrSSu

Am auzit ca Geniusurile 5.1 asa au volumul de la telecomanda. Cu un motoras. Sa pun doar mana pe un genius defect? Nu stiti prin TM unde- as gasi schroturi de asa ceva? (electronice)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări