Vizitator UrSSu Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Sal, tocmai am achizitionat un amplificator Kenwood KA-660D. Problema mea este ca volumul nu merge, Pur si simplu este la volum constant, nu creste si nu scade. Orice i- as face. Am deschis carcasa si mi se pare ca s- a umblat la placa de circuite si s- a schimbat potentiometrul, intrucat au fost taiate unele legaturi intre ele. Ce potentiometru (Volum cu Balance integrat) trebuie unei asemenea statii? Pls daca se poate un sfat. Am pus Line In pe auxiliar nu- mi pot da seama ce poate fi. MS anticipat, revin cu poze daca se poate, mai incolo.Pe potentiometru scrie asta: 840E 1950020 100KBX2 AMPS 3 Link spre comentariu
Vizitator UrSSu Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Sal din nou, a fost reparata statia atunci, a fost anulat balansul, dar doresc sa stiu, pot pune volumul pe telecomanda la ea? Cel putin volumul, ma rog, power off on stiu ca nu se poate, dar macar atata. Ms anticipat. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Dupa poza se vede ca reglajul volumului este analogic si teoretic ar trebui montat un motoras la axul potentiometrului care sa fie comandat din telecomanda.Greu realizabil din lipsa de loc in care sa montezi ansamblul respectiv,asta practic vorbind,teoretic se poate! Link spre comentariu
Vizitator UrSSu Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Pot face un import de placa de circuit de la o fosta combina digitala si sa bun prin dreapta sus placuta si sa leg la potentiometru? Ma rog, nu eu, electronistul Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Orice se poate dar cu ce pret? Link spre comentariu
Vizitator UrSSu Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Am auzit ca Geniusurile 5.1 asa au volumul de la telecomanda. Cu un motoras. Sa pun doar mana pe un genius defect? Nu stiti prin TM unde- as gasi schroturi de asa ceva? (electronice) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum