Vizitator dubs Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 pai tu nu ai primit kit-urile cu tot cu schema? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 in cazul de fata conteaza mai putin schema. problema majora la kiturile astea este cablajul imprimat care e proiectat cam prost. ca sa incercati sa izolati mai bine problema, propun sa urmariti schema, sa decuplati iesirea filtrului activ de la intrarea amplificatorului propriu-zis, si sa injectati semnalul direct in intrarea amplificatorului compus din cele 2 TDA-uri in punte. Link spre comentariu
Vizitator dubs Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 asta urma sa fac si eu...daca eram mai atent si nu crapam toate cele 8 integrate inainte ) Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 macar ai castigat batalia... suntem 2 "invingatori" azi (cu alta problema) Link spre comentariu
Vizitator dubs Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 eu am castigat-o de saptamana trecuta. tu cum ai reusit? Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 sursa reglabila cu reglaj chinezesc de export est-european Link spre comentariu
Vizitator stere20 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 kit-ul a venit doar cu specificatii legate de performante si montaj, o fotografie a kit-ului si una cu cablajul imprimat Link spre comentariu
Postări Recomandate