Vizitator Stancu Sabin Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 aveti o schema de tv VERYO MODEL:TV 2141 M TXT am o problema cu sursa de alimentare sa ars tranzistorul si scrie pe el PbNKbOZFP GKOHO Vb CHN 537 este vrun echivalent va multumesc: Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 stimate domn , dvs sinteti chinez sau ce altceva...?nu distingeti cifrele de litere...? uitati-va cu atentie cu o lupa la tranzistor si nu mai postati aici bazaconii care sa ne induca in eroare...!mai mult ca sigur este p 6 nk 60 zfp...!daca este asa cum banuiesc eu , atunci originalul este stp 6 nk 60 zfp...aaaa...si inca o questie....poza trimisa de dvs valoreaza 2 bani gauriti , avind in vedere ca nu se intelege absolut nimic din ea ... Link spre comentariu
Vizitator Stancu Sabin Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 domnle draga asa se intelege pe tranzistor cu lupa m-am uitat si abia sa inteles ca e scrisul albicios iar scrisul este acesta P6NK60ZFP 6K0H0 V6 CHN 537 iar acesta este tigla care scrie pe el STI atat scrie pe el este vrun echivalent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum