Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme Volum Amplificator KENWOOD KA-660D

Vizitator UrSSu

Postări Recomandate

Sal, tocmai am achizitionat un amplificator Kenwood KA-660D. Problema mea este ca volumul nu merge. Orice i- as face. Am deschis carcasa si mi se pare ca s- a umblat la placa de circuite si s- a schimbat, intrucat au fost taiate unele legaturi intre ele. Ce potentiometru (Volum cu Balance integrat) trebuie unei asemenea statii? Pls daca se poate un sfat. Pur si simplu este la volum constant, nu creste si nu scade. MS anticipat, revin cu poze daca se poate, mai incolo.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• zal

zal 1 postare

Vizitator UrSSu

Sal, tocmai am achizitionat un amplificator Kenwood KA-660D. Problema mea este ca volumul nu merge, Pur si simplu este la volum constant, nu creste si nu scade. Orice i- as face. Am deschis carcasa si mi se pare ca s- a umblat la placa de circuite si s- a schimbat potentiometrul, intrucat au fost taiate unele legaturi intre ele. Ce potentiometru (Volum cu Balance integrat) trebuie unei asemenea statii? Pls daca se poate un sfat. Am pus Line In pe auxiliar nu- mi pot da seama ce poate fi. MS anticipat, revin cu poze daca se poate, mai incolo.

Pe potentiometru scrie asta: 840E 1950020

100KBX2 AMPS 3

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Ia un aparat de m?sur? ?i vezi între pinii pu?ometrului ce valoare are, cei 3 simetrici sînt pe reglaj, al patrulea e priza de filtru (loudness). Nu v?d bine pozele cu cablajul, e posibil s? fi ?trapat cineva pu?ometrul, c? pare lovit. Verific? dac? nu e cr?pat? pista rezistiv? ?i dac? cursorul face contact pe ea.P.S. ?sta e subiect ptr col?ul depanatorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări