Vizitator UrSSu Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Sal, tocmai am achizitionat un amplificator Kenwood KA-660D. Problema mea este ca volumul nu merge. Orice i- as face. Am deschis carcasa si mi se pare ca s- a umblat la placa de circuite si s- a schimbat, intrucat au fost taiate unele legaturi intre ele. Ce potentiometru (Volum cu Balance integrat) trebuie unei asemenea statii? Pls daca se poate un sfat. Pur si simplu este la volum constant, nu creste si nu scade. MS anticipat, revin cu poze daca se poate, mai incolo. Link spre comentariu
Vizitator UrSSu Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Sal, tocmai am achizitionat un amplificator Kenwood KA-660D. Problema mea este ca volumul nu merge, Pur si simplu este la volum constant, nu creste si nu scade. Orice i- as face. Am deschis carcasa si mi se pare ca s- a umblat la placa de circuite si s- a schimbat potentiometrul, intrucat au fost taiate unele legaturi intre ele. Ce potentiometru (Volum cu Balance integrat) trebuie unei asemenea statii? Pls daca se poate un sfat. Am pus Line In pe auxiliar nu- mi pot da seama ce poate fi. MS anticipat, revin cu poze daca se poate, mai incolo. Pe potentiometru scrie asta: 840E 1950020 100KBX2 AMPS 3 Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Ia un aparat de m?sur? ?i vezi între pinii pu?ometrului ce valoare are, cei 3 simetrici sînt pe reglaj, al patrulea e priza de filtru (loudness). Nu v?d bine pozele cu cablajul, e posibil s? fi ?trapat cineva pu?ometrul, c? pare lovit. Verific? dac? nu e cr?pat? pista rezistiv? ?i dac? cursorul face contact pe ea.P.S. ?sta e subiect ptr col?ul depanatorului. Link spre comentariu
Vizitator UrSSu Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Sorry, nu stiam. Lock la asta si il mut. N- am aparat la mine, ca nu mai sunt unde am facut pozele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum