roby_m Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 Casetofonul si boxele care la am pe Cielo sunt originale, folosite cu grija si delicatete. Si totusi ceva s-a intamplat.La un moment dat am sesizat ca din difuzoarele din spate (2 cai) se aud doar inaltele; mediile nu mai merg. Conexiunile le-am verificat. Astept niste sfaturi in abordarea problemei; mi se pare destul de dificil (n-am incercat inca) sa scot casetofonul de acolo. csl1131 mi-a spus ca o solutie ca sa depistez sursa (cas sau boxe) ar fi interschimbarea boxelor.I s-a mai intamplat cuiva ceva asemanator? Ce parere aveti de problema? Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 Eu zic in felul urmator : scuate matalutza firele din spate de la unul din difuzoare shi fa o proba cu un difuzor care sti ca merge. Daca merge corect bas shi inalte inseamna ca difuzoarele au crapat (nu mar prinde mirarea sunt niste cartoane pe 8 omi) ,daca nu merge verifica casetofonul, scoatel din bord punel pe un banc shi fa-i probe.Atentie shi la potentiometrele de reglaj sunet cu doua functii adica cu unu ai reglaj bas shi balans parca shi cu celalalt ai treble shi fader .... :twisted: Keep it Loud!!! :twisted: P.S.:daca sunt totusi difuzoarele,shimbale ,pana shi cele de la chineji sunt mai bune... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum