Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau sa trag niste viniluri pe calculator

Vizitator dmf_1968

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

3

• junior

1

• Liviu M

1

• serban279

1

Top autori în acest subiect

Din pacate majoritatea laptopuri-lor nu au intrare line-in ci numai MIC => nu poti inregistra decat semnal mono .Eventual folosesti o paca de sunet USB si ai scapat de belea .Nu conecta direct statia la laptop .Trebuie sa folosesti ce putin un condensator de cativa uF si un divizor rezistiv pe fiecare canal .In caz contrar risti sa arzi ceva din laptop . Ar fi de preferat sa folosesti iesirea pickup-ului (daca are iesire de linie nu iti mai trebuie decat un cablu de conectare cu laptopul ) si nu mai treci semnalul prin nici o statie .Calitatea sunetului va fi ceva mai buna .

Link spre comentariu

Eu cred c? vinilul respectiv este tot mono, nu se prea imprima stereo depinde cât e de vechi.Picupul pe care-l folose?ti este stereo, are dou? difuzoare?Dac? discul e stereo po?i trage separat fiecare canal prin intrarea mic., î?i trebuie un program multitrack pentru suprapunere dar poate ?i cooledit.Se imprim? un canal apoi cel?lalt prin suprapunere iar apoi le panoramezi stânga sau dreapta ?i e totul ok.S? mai ai grij? la cablu cum inversezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări