Vizitator dmf_1968 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 va rog mult spuneti mi si mie cum se face legatura intre statie si leptop. am Cool Edit Pro ca soft. imi este de folos orice sprijin. multumesc mult Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Cu un jack pe audio in PC. Link spre comentariu
Vizitator dmf_1968 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 unde in PC? am leptop si 2 mufe jack. casti si microfon Link spre comentariu
junior Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Din pacate majoritatea laptopuri-lor nu au intrare line-in ci numai MIC => nu poti inregistra decat semnal mono .Eventual folosesti o paca de sunet USB si ai scapat de belea .Nu conecta direct statia la laptop .Trebuie sa folosesti ce putin un condensator de cativa uF si un divizor rezistiv pe fiecare canal .In caz contrar risti sa arzi ceva din laptop . Ar fi de preferat sa folosesti iesirea pickup-ului (daca are iesire de linie nu iti mai trebuie decat un cablu de conectare cu laptopul ) si nu mai treci semnalul prin nici o statie .Calitatea sunetului va fi ceva mai buna . Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Atuci nu puteti,decat pe microfon cu un atenuator si doar mono.O solutie ar fi o placa de sunet pe USB,dar sunt cam scumpe. Link spre comentariu
Vizitator dmf_1968 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 recomanda mi o placa de sunet care sa ma ajute, te rog Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 http://www.smartbuy.ro/sbPD_Placa-de-sunet-USB-externa-71-cu-intrare-si-iesire-optica-digitala_369370# Link spre comentariu
serban279 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Eu cred c? vinilul respectiv este tot mono, nu se prea imprima stereo depinde cât e de vechi.Picupul pe care-l folose?ti este stereo, are dou? difuzoare?Dac? discul e stereo po?i trage separat fiecare canal prin intrarea mic., î?i trebuie un program multitrack pentru suprapunere dar poate ?i cooledit.Se imprim? un canal apoi cel?lalt prin suprapunere iar apoi le panoramezi stânga sau dreapta ?i e totul ok.S? mai ai grij? la cablu cum inversezi. Link spre comentariu
Liviu M Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 @serban279: chiar nu cred ca se referea la discuri de patefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum