Vizitator dayanadia Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Buna ziua!!scriu aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.sunt cls a 12 a si am de facut un proiect.sper ca am postat bine aici.profesorul de cls nu si-a dat silinta sa ne explice si noua ce si cum.ne a dat niste date.si cam atat. :cry: am sa scriu si datele poate poate stie cineva si ma ajuta. :cry: puterea nominala Sn=150 VAtensiunea din primar U1=220Vtensiunea din secundar U2=75VI1=? i2=?si mi a dat forumla: S1=Sn/randamentul(0,9)S2=?si I1=S1/U1.bineinteles ca eu am incercat mi au dat niste valori,insa nu sunt sigura.sunt un pic dezamagita de faptul ca am facut 4 ani de electrica si o sa ies din liceu doar cu o diploma si fara niste cunostinte de baza.si asta din cauza unor profesori care vor doar bani Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Aici se posteaz? proiecte gata realizate, ptr ?coal? trebuia s? postezi aici: http://www.elforum.info/viewforum.php?f=177 Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Buna ziua!!scriu aici in speranta ca ma poate ajuta cineva.sunt cls a 12 a si am de facut un proiect.sper ca am postat bine aici.profesorul de cls nu si-a dat silinta sa ne explice si noua ce si cum.ne a dat niste date.si cam atat. :cry: am sa scriu si datele poate poate stie cineva si ma ajuta. :cry: puterea nominala Sn=150 VAtensiunea din primar U1=220Vtensiunea din secundar U2=75VI1=? i2=?si mi a dat forumla: S1=Sn/randamentul(0,9)S2=?si I1=S1/U1.bineinteles ca eu am incercat mi au dat niste valori,insa nu sunt sigura.sunt un pic dezamagita de faptul ca am facut 4 ani de electrica si o sa ies din liceu doar cu o diploma si fara niste cunostinte de baza.si asta din cauza unor profesori care vor doar bani Dar nici profesorul de limba romana nu prea s-a straduit prea mult ,ce zici ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Lasa ca nici elevii nu s-au straduit sa faca ceva... Nu cred ca profesorii cereau bani pe fata....stiai dar nu te treceau decat pe bani....sa fim seriosi. http://electronica.ro/transformator.shtml Link spre comentariu
Vizitator dayanadia Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Lasa ca nici elevii nu s-au straduit sa faca ceva...Nu cred ca profesorii cereau bani pe fata....stiai dar nu te treceau decat pe bani....sa fim seriosi.http://electronica.ro/transformator.shtmlnu vorbi daca nu stii.profesorul acesta a cerut 30 lei pentru acest "proiect" deci.....eu nu i am dat banii niciodata pana acum si nici nu am de gand. Link spre comentariu
Vizitator dayanadia Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Dar nici profesorul de limba romana nu prea s-a straduit prea mult ,ce zici ?te ai bagat si tu in seama ca nu aveai ce face nu???bine bine te referi la faptul ca nu am scris corect nu???am eu vreo greseala in postarea mea??daca da zi mi si mie care este aceea.data viitoare abtine-te.se presupune ca ai intrat pe acest forum sa ajuti nu sa vorbesti aiurea. Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 ...Dar nici profesorul de limba romana nu prea s-a straduit...Asa e, dar nici nu i-a cerut 30 de lei, altfel il para pe forum... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Coane...si la noi in liceu se vindeau atestate....asa e viata. Un maistru avea colectie de atestate si le vindea aproape pe fata.Dar refuz sa cred ca e cineva in stare sa zica ca daca nu-i da, nu iti da diploma.Te-ai lamurit cu proiectarea? Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 ...Te-ai lamurit cu proiectarea?Nu, cu care proiectare? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 ...Te-ai lamurit cu proiectarea?Nu, cu care proiectare? Domnule Emil, ma referam la micul nostru amic...cel cu proiectul de trafo., daca l-a facut. Link spre comentariu
Vizitator dayanadia Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Coane...si la noi in liceu se vindeau atestate....asa e viata. Un maistru avea colectie de atestate si le vindea aproape pe fata.Dar refuz sa cred ca e cineva in stare sa zica ca daca nu-i da, nu iti da diploma.Te-ai lamurit cu proiectarea?Da.de acord cu tine.m-am lamurit.aici postasem gresit am postat in alta parte si mi s-a dat raspunsul.Nu inteleg de ce pe toate forumurile sunt oamenii plini de rautate si ironie,dar ma abtin.data viitoare m-am invatat minte.o sa mi rezolv problemele singura.am vrut sa apelez la niste oamenii care sa ma ajute.dar...lasa de dorit. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 OFF TOPIC :Nu e vorba de rautate ! E vorba ca se poate face ceva daca vrei.Eu oricum o tin pe a mea , ca daca vrei, poti....Eu am facut liceul la un Grup Scolar si marea majoritate a celor de la practica (a maistrilor) erau de o calitate inferioara (din orice punt de vedere, inclusiv al pregatirii). Stiu ce si cum se rezolva acolo...dar totusi, se poate.ON TOPIC:Te-am indrumat catre un link. Ce ai rezolvat? Ai inteles?Ai nevoie de desene amanuntite pentru proiect? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 domnisoara ...!nu mai agitati apele de pomana...! v-am raspuns la problema dvs pe celalalt post inca de pe 24 oct...! daca va place sa va bagati in polemici inutile ...inseamna ca asta va doriti , si in acest caz ...nu va mai vaicariti ! Link spre comentariu
Vizitator dayanadia Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 OFF TOPIC :Nu e vorba de rautate ! E vorba ca se poate face ceva daca vrei.Eu oricum o tin pe a mea , ca daca vrei, poti....Eu am facut liceul la un Grup Scolar si marea majoritate a celor de la practica (a maistrilor) erau de o calitate inferioara (din orice punt de vedere, inclusiv al pregatirii). Stiu ce si cum se rezolva acolo...dar totusi, se poate.ON TOPIC:Te-am indrumat catre un link. Ce ai rezolvat? Ai inteles?Ai nevoie de desene amanuntite pentru proiect?stiu.am postat doar pentru a fii sigura ca am rezolvat bine.am rezolvat.mersi de link.mi a fost de ajutor.am luat nota 9 chiar.(nu ma laud)dar ajung la vorba ta daca vrei poti. Link spre comentariu
Vizitator dayanadia Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 domnisoara ...!nu mai agitati apele de pomana...! v-am raspuns la problema dvs pe celalalt post inca de pe 24 oct...! daca va place sa va bagati in polemici inutile ...inseamna ca asta va doriti , si in acest caz ...nu va mai vaicariti !hei stiu.m-am "agitat"din cauza unora care vorbesc in loc sa taca.atat.raspunsul mi a fost de ajutor.aici nu postasem bine.insa inchei aici orice discutie Link spre comentariu
Postări Recomandate