green_wall_13 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Am dat peste acest mag. online si am descoperit o sectiune cu lampi electronice, cred eu de fabricatie chineza. Dar au un pret putin piperat, si nu stiu daca se merita. Voi ce parere aveti??? "Oare or fi de calitate" Marca e ceva de genu J/J.h**p://www.metrafo.ro/produse/lampi-electronice Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 JJ e fosta Tesla. http://www.jj-electronic.sk/ Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 nu e nimic china, dar sunt lampi de productie noua, alte materiale , alta tehnologie, alte norme de poluare..etc etcpretul nu e mare, cam ca si afara... depinde doar de client si de buget. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 EL34, E34L ?i EL84 arat? identic cu cele vechi, vorbesc de constrc?ia intern?, c? la balon sau baz? sînt diferen?e. În schimb ECC-urile sînt toate f?cute pe ?asiu de ECC88. Foarte dubios. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Ti se pare fiind poza facuta din fata , din lateral se vede ca are alta forma anodul . Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Am ridicat caracteristicile unui tub EL 34 SVETLANA , ce echipeaza un amplificator TAC-34, suprinzator se apropie de un NOS Tesla, cred ca acest lucru ar putea genera o discutie despre tuburile de fabricatie noua, poate ca nu sint chiar asa de rele... Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Nu cred ca pune nimeni la indoiala ca nu ar fi la fel caracteristicile , acele grafice desenate , ci ca nu rezista sa functioneze in conditii spre limita sau peste de tensiune , curent , putere disipata , etc ca o lampa NOS . Cand se traseaza caracteristicile lampa e stresata pentru putin timp , testul adevarat e cum se comporta intr-un amplificator facut sa scoata totul din respectiva lampa. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Mi-o mai fi sc?zut mie vederea, dar ce dracu? În afara micilor unghiuri de rota?ie, se vede clar c? sînt identice, singura diferen?? la unele din ele e prezen?a ecranului între triode, exemplu: ECC82 (la asta e gri), ECC83, E88CC, 6386 ?i lipsa lui la ECC81 ?i ECC832. Parc? sînt bricolate din resturi, n-a? folosi a?a ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum