Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 Am facut rost de o alarma , cu numele din titlu , si as dori manualul de instalare.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 maine il am la muncape ce masina vrei sa o pui?iti dau doar semnificatia la fire Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Semnificatia firelor am gasit-o , am si montat-o pe masina.M-ar interesa programarile , si daca poate invata alte telecomenzi.Deasemenea ma intereseaza si de ce sunt doua fire la goarna(eu am legat la o goarna cu un singur fir).Alarma am montat-o pe Oltcitul meu , si merge perfect , dar am o singura telecomanda , si mai mult de aceea as dori manualul de montaj(cel de utilizare l-am gasit pe net) Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 UN FIR ESTE PT MERSUL CU SPATELEPOTI INVATA PARCA 4 TELECOMEZIMANUALUL IL AM DAR NU AM SCANNERMA UIT MAINE SI MAI VB DESPRE CE VREI TU Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 FIRUL ALB IL LEGI CU CEL NEGRU LA MASASI O SA SUNE MAI TAREPOTI INVATA TELECOMENZI DAR NUMAI CELE DE MAAT Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Daca are ceva programari , as dori sa-mi spui ce si cum.Telecomenzi de Maat unde se gasesc?Multumesc pentru atentia acordata(mircea2345) Link spre comentariu
Vizitator Adrian_68 Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 am date tehnice despre Maat,dar 860 este de mai multe feluri:cod fix sau cod saritor.Procedurile de invatare sunt diferite. Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 14, 2005 Partajează Postat Iunie 14, 2005 Asta nu stiu exact deoarece am luat-o de pe alta masina.Daca poti , da-mi procedurile la amandoua modelele.Merci. Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 17, 2005 Partajează Postat Iunie 17, 2005 Astept in continuare :lol: !!!! Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 Schema de montaj , si manualul de folosire le-am gasit aici : http://www.flashelectronics.ro/mandld.html Astept in continuare manualul de instalare cu programarile aferente , pe adresa [email protected] Daca nu , macar faceti un mic rezumat al principalelor programari ale acestui tip de alarma. Cu stima , Cristi. Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 Schema de montaj al alarmei este aceasta: http://forum.softpedia.com/index.php?ac ... t&id=37255 Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 Stiti de unde pot cumpara telecomenzi pentru alarme MAAT GFM 860? Link spre comentariu
Vizitator virgilc4 Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 are cineva de vanzare mufa aia mare de la alarma auto Maat GFM 860? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Incearca aici......viewforum.php?f=60 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum