Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acumulatori r6 SONY 3000mah.

alexutu

Postări Recomandate

salutare tuturor.am cumparat din consignatie 2 acumulatori sony sigilati.pe ei scrie made in japan CYBER-SHOT STAMINA.SUNT NI-MH. am cumparat cu incredere ca stiam ca mai am acasa altii de la camera fota care erau de 2100 mah.in principiu arata cam la fel cu astia originali de la camera foto, dar chestia e ca nu ii pot incarca. am un incarcator duracel (cu incarcare rapida- 1 hour), acu nu imi dau seama care sa fie problema sa fie din cauza incarcatorului care a venit in pachet cu 4 acumulatori 2100mah, sau o mi-am luat teapa nu sunt autentici acumulatorii. i-am luat sigilati la blister si mau costat in jur de 40 ron(okazie am zis). ce parere aveti .ati intalnit? nus cum pot pune poze cu ei sunt albasti cu portocaliu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

2

• junior

1

• hugo

1

• Everest

1

Top autori în acest subiect

Da mai multe detalii .Cum adica nu ii poti incarca ? Intai formateaza-i : incarcat la C/10 si descarcat la C/10 de 3-4 ori si abia apoi ii poti incarca rapid , ori daca incarcatorul e mai destept (deltaT ) atunci ar tb sa mearga si fra formatare insa vor atinge capacitatea max dupa 4-5 cicluri incarcare-descarcare .

Link spre comentariu

Sunt teapa !!!!Se incarca pana in jurul la 2000 mAh si se descarca foarte repede.Eu am luat din targ 2 perechi sigilate, aduse din Ungaria cu 10 lei/perechea.Am fost curios sa vad ce le poate pielea ...

Link spre comentariu

Da mai multe detalii .Cum adica nu ii poti incarca ? Intai formateaza-i : incarcat la C/10 si descarcat la C/10 de 3-4 ori si abia apoi ii poti incarca rapid , ori daca incarcatorul e mai destept (deltaT ) atunci ar tb sa mearga si fra formatare insa vor atinge capacitatea max dupa 4-5 cicluri incarcare-descarcare .

poi incarcatorul are niste leduri care atunci cand incarca stau aprinse ,in cazul de fata ledurile clipocesc incontinuu.
Link spre comentariu

Sunt acumulatori ce veneau cu unele aparate foto SONY(de ex. la H1). Sunt destul de vechi(vezi pe acumulator unde se imbina folia de protectie e imprimata data fabricatiei) si banuiesc... prea descarcati. Ar trebui sa le dai un soc cu un incarcator fara protectie sau cu un alimentator banal. Insa nu cred ca vor avea performante prea bune(se vor descarca prea repede)... sunt prea vechi. Cand cumperi un acumulator cauta sa fie cat mai nou, cu cat sunt mai vechi cu atat se descarca mai repede(chiar daca sunt "noi").

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări