vfp_marius Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Scuze de intarziere ....dar am fost ocupat weekendul asta. mersi mult , daca vrei sa desfaci traful punel mai intai la fiert in apa (ca pe oua ) bagal in apa rece si il fierbi cam 2 minute , il scotzi in prosop sa nu te frigi si apoi tragi de miez da usor sa nu se crape , inainte de al baga in apa indeparteaza izolerul portocaliu de pe miez , asa se desfac eu toate trafurile din ferita (AVETI SI ALTE SOLUTII ?) Link spre comentariu
ADiN Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 mersi mult , daca vrei sa desfaci traful punel mai intai la fiert in apa (ca pe oua ) bagal in apa rece si il fierbi cam 2 minute , il scotzi in prosop sa nu te frigi si apoi tragi de miez da usor sa nu se crape , inainte de al baga in apa indeparteaza izolerul portocaliu de pe miez , asa se desfac eu toate trafurile din ferita (AVETI SI ALTE SOLUTII ?)Te inteleg ...dar imi pare rau o sa te dezamagesc....pt ca nu o sa desfac si traful...cam aici ma opresc. Link spre comentariu
vfp_marius Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 nu nu eu defapt nu vroiam sa desfaci traful nare sens , doar daca vroiai vreodata sa desfaci traful (sau alte trafuri din ferita)sa faci asa cum am zis mai sus , eu am desfacut multe peste 20 prin fierbere si au mers cam 90% din ele . Link spre comentariu
ADiN Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 nu nu eu defapt nu vroiam sa desfaci traful nare sens , doar daca vroiai vreodata sa desfaci traful (sau alte trafuri din ferita)sa faci asa cum am zis mai sus , eu am desfacut multe peste 20 prin fierbere si au mers cam 90% din ele .Atunci MULTUMESC FRUMOS , pt sfat...daca stau si ma gandesc eu nu am incercat sa desfac "traf-uri" pana acum. E o idee ce merita incercata Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 până te prinzi care e şmecheria, o să cam rasoleşti câteva, aşa că "aprovizionează-te" cu câteva surse de pc defecte, şi exersează cu trafurile din ele... Link spre comentariu
Vizitator PinArt Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Buna... Pentru cei care vor sa experimenteze....la un pret bun, Am de vanzare 3 panouri fotovoltaice Rec Solar Premium 225225w/36,65v open/28,42v rated/8,46A short/7,86A ratedProblema lor este ca s-a spart sticla de protectie la transport iar pretul unui panou este de 250€ adica 1,1€/W Link spre comentariu
Vizitator PinArt Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Buna... Am de vanzare 3 panouri fotovoltaice Rec Solar Premium 225225w/36,65v open/28,42v rated/8,46A short/7,86A ratedapropo nu sunt made in china.. Link spre comentariu
ADiN Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Buna... Am de vanzare 3 panouri fotovoltaice Rec Solar Premium 225225w/36,65v open/28,42v rated/8,46A short/7,86A ratedapropo nu sunt made in china..tu vrei sa faci spam? ....vezi ca e sectie de vanzari....speciala.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum