Vizitator serveru88 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 salut. am si eu nevoie de documentatie despre sistemele gps pentru lucrarea de licenta. daca ma poate ajuta cineva cu orice are legatura va multumesc. Link spre comentariu
oachy Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Daca te oboseai sa sa dai un "sarch" ai fi observat ca aici nu e pomana, cu atat mai mult in viitorul apropiat (dupa licenta) urmeaza sa te angajezi si vei avea si aluzii / pretentii de sef.... iti recomand sa nu mai ceri nimic "moca" si sa incerci sa si faci ceva ptr tine / priectul care il ai de sustinut. Nu de multe ori unu cu profesionala ia fata la cate un inginer ........ tocmai din motivele astea ...........PS: ti-am citit posturile ...... pomenile la cimitir si la biserica ..... Link spre comentariu
Vizitator serveru88 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 nu am zis pomana. am zis doar ca nu am gasit nimik concret despre sistemele gps. si la facultate nu am facut nimik in legatura cu chestia asta. nu inteleg pt ce te-ai ofensat atat. Link spre comentariu
oachy Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 pai mai sus nu se amintea de nici o recompensa, nu neaparat materiala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum