gabrielmrc Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 stabilizator in comutatie care sa alimenteze la 4-6V si sa scoata tens -5V. curent max 0,2Aexista un circ specializat ?? e pt un proiect la facultate . ms anticipat Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Merge cu MC34063Vezi in datasheeturi schema pt asa ceva Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 ri schema pt asa cevams pentru informatie Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Daca vrei o idee de circ , pot sa-ti ofer eu cateva sfaturi despre cum sa faci un elefant sa zboare. Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Daca vrei o idee de circ , pot sa-ti ofer eu cateva sfaturi despre cum sa faci un elefant sa zboare. si cum fac elefantul sa zboare poti sa-mi spui??? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Am inceput cu titlul,o sa continui cu offtopicul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum