avengers Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Scuze pentru ca am deschis un nou topic (se vor gasi destui care sa zica ca se gasea cu google....sau in interiorul forumului) dar chiar nu gasesc cablajul pentru un amplificator cu 2 TDA 7294 legat in punte. Va rog sa imi indicati un link sau sau un atasament aici pe forum ....ca daca o fac eu ....sigur nu merge AAA.......si inca ceva....va rog nu dati PCB-ul de la monstruozitatea accea construita de adelaida.......si daca se poate....ceva verificat. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Ce o fi a?a de greu s? iei cablajul ptr montajul stereo ?i s? faci modific?rile în aer, sînt numai cîteva piese care trebuie schimbate. Link spre comentariu
avengers Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Chiar nu stiu cum se face........As prefera ceva de genul: asta este schema...si asta este PCB-ulMultumesc! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Gogu g?se?te imediat: http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/1057.pdf Faci de 2 ori cablajul ptr un integrat ?i modifici numai ce se schimb? la conectarea în punte, în aer. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 uite in arhiva e de pe un site polonez Link spre comentariu
avengers Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Saru' mana.......Este exact ce cautam......totusi o intrebare.In data sheet- ul integratului 7294....este la sfarsit o schema a acestuia legat in punte....foarte simpla.......integratele si cateva componente......Cablajul la schema aia o are cineva?? Link spre comentariu
Vizitator ADELECTROCOM Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 exista cablaj gata facut la Adelectrocom srl Calea grivitei 34Bucurestitel:07277060548ron/buc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum