Black Death Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 (editat) Salut nu puteti folosi un circuit ZVS (Zero Voltage Switching) ? am vazut un circuit de inducție de încălzire : https://www.youtube.com/watch?v=9q_p2ObiK2A https://www.youtube.com/watch?v=gZVk2KkugQM As putea folosi acest circuit pentru un pistol de lipit? atat doar ca cel din clip are 250w P.S. Am de la un pistol romanesc secundarul ma ajuta la ceva? Editat August 27, 2014 de Black Death Link spre comentariu
Vizitator Danny Carneala Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Salut tuturor ...am realizat si eu schema de mana a acestui pistol ..pe o ferita de sursa atx de pc cu 90 spire in primar ....nu face nimik ...ma gandesc ca ori nu am pus bn capetele la bobinele alea de 2 sp cum trebuie ori is prea multe sp in primaru feritei ...aveti idee ce ar putea fi ?...ca tranzistori am folosit but 11 a Link spre comentariu
Black Death Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 ar putea face cineva lista de piese? as vrea sa incerc "dracia" asta ) Oricum felicitari pentru descoperire c_anicai Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 Am si eu ambitie, sa fac un astfel de pistol de lipit,pentru ca timp am destul dar acuma trebuie sa-mi fac un trafo separator. Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Vreau si eu sa imi fac un pstol e lipit din asta . Am scos schema invertorului dar n-am inteles cum s-o modific . Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Dacă citești postarea #25 de la pagina a doua (2), vezi exact ce trebuie făcut. Se elimină practic reactanța serie cu tubul și se adaugă doi condensatori de circa 0,47uF/400Vc.a. Asta, în mare....fiindcă e foarte probabil să trebuiască să mai ajustezi unele valori, să tatonezi numărul optim de spire, să testezi diverse lungimi de anse... Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Tranzitorii pot sa ii inlocuiesc cu BU 808 Link spre comentariu
Vizitator Stefan Andrei Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Salutare tuturor, as vrea sa construiesc schema cu invertorul de lipit dar nu am toate detalile, spre exemplu nu stiu de cat sa fie sarma care bobineaza ferita sau aceea cu 2sp,2sp,6sp. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Citește topicul de la început, chiar trebuie repetat totul pentru fiecare nou venit ? Link spre comentariu
VEF Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Imaginile din primele pagini s-au pierdut . Dupa mine tot siteu-l vechi de la elforum era mai bun nu inteleg de ce s-a schimbat era foarte bun chiar mai bun era pana prin 2015 parca cand s-au facut si atunci niste modificari Link spre comentariu
c_anicai Postat Ianuarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Pozele astea le-am mai gasit in pc dar a ramas totul in stadiul de teste. Am pastrat varianta asta din filmulet si o folosesc uneori - Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum