Vizitator GilbertCD Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Plecand de la aceasta pagina, as dorii si eu macar ce este cu adevarat pe PinOut la acest charger. Ca de confectionat dupa modelul original.. nu cred ca ma pricep. Link spre comentariu
Vizitator GilbertCD Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 nu imi vine sa cred... chiar nimeni nu doreste sa imi spuna ... Link spre comentariu
RealAlex Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 De fapt, ce vrei tu sa faci ? Link spre comentariu
RealAlex Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 Cred ca mai ieftin se iese daca faci un invertor, adica de la 12 sa scoata 220v ... s-a discutat pe forum despre acest subiect, multa bafta:) Link spre comentariu
Vizitator GilbertCD Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 Da asa este.. si in plus nu prea mai este riscul de improvizatie. Ramane totusi in picioare... aceasta idee..dar inca nu am gasit ceva detailat.. referitor la acest convertor. Mai cautam ... Link spre comentariu
RealAlex Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 Shefu baga un ochi la nenea Nastase pe pagina ( http://ccc.domaindlx.com/Nastase/2/Convertizoare.htm ) Tinem legatura ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum