Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda pe volan

aygun

Postări Recomandate

Salutare forumisti !

De cateva zile sunt in posesia unui creative zen vision M cu HDD de 30GB .

Problema cu el este circuitul de incarcare si bateria . Bateria nu se mai incarca si este foarte posibil sa fie afectat si circuitul de incarcare. Pe alimentare directa functioneaza foarte bine si pot sa zic ca la capitolul fidelitate a sunetului bate ipod-ul sau iphoneul lejer de la km distanta . Oricum , Zen Vs Ipod nu face obiectul mesajului .

Acum , vreau sa pun zen-ul in masina . La ce bun un zen in masina daca nu am telecomanda ptr el . Tot cautand pe net am dat de un forum pe care oamenii au facut o telecomanda pe fir cu niste microtouch-uri si niscaiva rezistente.

http://www.anythingbutipod.com/forum/sh ... 078&page=2

Este ok si pe fir dar nu ar fi si mai ok sa fie comandat prin radio ? sau IR ?

Faza este ca vreau sa pun butoanele alea pe volan si vreau sa stiu daca cineva ma poate ajuta cu vreo telecomanda auto cu montura pe volan . Chiar si defecta , nu conteaza. Vreau sa folosesc numai carcasa si butoanele .

Daca nu , are cineva ceva sfaturi ? Faza e ca am un matiz in care as vrea sa inghesui butonelel si zen-ul.

Numai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aygun

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări