Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IPA400 curent mers in gol .maxim 10mA

kappa_ii

Postări Recomandate

am alimentat un ipa400 la +-30v si functioneaza ok am zis sa reglez curentul de mers in gol - cum am procedat - am pus ampermetru in serie pe +intrarea de semnal am pus in scurt - iesire semnal in aeraparatul imi arata 4mA - daca rotesc de potentiometru la dreapta maxim am maxim 10mAiar spre stanga dupa vre-o 4 rotatii nu mai scade sub 4mA cu toate ca potentiometru se mai roteste mult si bine .din cate am inteles ar trebui sa am un 50 80mA - cum ajung la atit ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

4

• Guest1

1

• djd2

1

• retrosong

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Avand in vedere ca IPA foloseste verticali ar trebui sa duci fiecare pereche de mos-fet la minim 100mA.Montezi un voltmetru pe rezistenta din sursa unui final mosfet.Spre exemplu: daca in sursa mosfetilor ai rezistente de 0,1ohm, reglezi din superdioda pana obtii o cadere de tensiune pe acestea de 10mV.Pentru reglaj bias NU SE CONECTEAZA SARCINA PE IESIRE.Tibi

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări