Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare polaritate din buton?

cosmin88

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin88

22

• miron1947

16

• yo9hnf

2

La capat de cursa nu are limitator scoate un sunet bzzzz care iti arata ca e maxim practic motorul nu mai poate.Cat timp ti apasat atat se misca oglinzile si da are o pozitie neutra.Am spus intr-un post anterior ca butonul este cu impuls , este umpic gresit,eu m-am referit ca oglinzile merg atata timp cat eu tin apasat .am vrut sa lamurest acest aspect sa nu se intelega gresit

Link spre comentariu

am inteles schema mai putin partea cu releele.nu am mai folosit pana acum relee.dupa cum a spus eu am unele cu 5 pini .Daca se poate in functie de cum am numerotat eu fiecare pin de pe releul meu in desenul de mai jos sa editati schema dvs punand 1 de ex pe schema in locul unde vine pinul 1asta ajutandu-ma pe mine sa identific unde vine fiecare fir din schema dvs pe releul meu numerotarea o faceti de la 1 la 5 .multumesc anticipat

schema releu:

Posted Image

Link spre comentariu

Daca se poate in functie de cum am numerotat eu fiecare pin de pe releul meu

Daca are un cod si gasim foaia de catalog putem afla usor,daca nu este posibil de indentificat,trebuie sa faceti masuratori.1)intre ce pini aveti rezistenta 0 si intre care aveti o rezistenta de ordinul zecilor de ohmi sau mai mult(aici este bobina).2)alimentati releul(la pinii bobinei) si vedeti unde se muta rezistenta 0.
Link spre comentariu

am masurat acum si am rezistenta aproape 0 mai exact 0.06 si presupun ca aceea este bobina si maine il voi alimenta sa vad cum comuta in elrezistenta 0 am conform schemai mele de mai sus pe pinul 1 si 4 pe acestia ii voi alimenta cu 12v.multumesc

Link spre comentariu

ezistenta 0 am conform schemai mele de mai sus pe pinul 1 si 4 pe acestia ii voi alimenta cu 12v.multumesc

Pai daca aveti 0 ohmi pe 1 si 4,nu trebuie aici alimentat,ci intre pinii unde aveti rezistenta mai mare,0.06 cred ca Kohmi nu?Conexiunile la pini cred ca arata asa,daca aveti 0 ohmi intre 1 si 4.[attachment=0]desenreleu.png[/attachment]
Link spre comentariu

nu am mai facut nimic azi pentru ca nu am mai gasit relele am avut 3 unul l-am avunt in casa sa-l testez si celelate 2 nu am indee unde le-am pus.drept urmare astazi am cumparat alte 2 relee .nu am mai gasit cu 5 pini si am luat unele care au 8 pini in total .numele releului este Finder 44.62.iar schmea de conectare am gasit pe net din care nu inteleg nimic.rog sa ma ajute cineva in a elucida misterul.

schema releului 44.62

http://www.finder.nl/comuni/pdf/S44RO.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări