cristi_74 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Salut baieti.Meseria mea este tamplar si am nevoie mai tot timpul la montaj de autofiletanta la strangerea holtzsuruburilor in pal.Acumulatorii ma lasa cand ma doare mai tare si mam gandit ca o alimentare de la retea ma scoate din belea.Am realizat un montaj cu traf retea,punte, conzi,filtru netezire cu tranzistor si nu merge cum trebuie;mai pe scurt nu are putere de strangere.Nu este problema cu amperajul trafului ca are destul,6, 7 A.Nu stiu care este treaba, dar nu merge.Vreo idee? Link spre comentariu
CATA2003 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 incerca cu o sursa de computer ATX ..... asta o sa tina 12v si in sarcina pana la vreo 10A poate si mai mult ...la tine traful scade mult in sarcina .....pune un traf de vreo 18v si 6A plus un stabilizator linear la 12v, as nu dai direct cu 18v in ea asa o sa poti trage ceva mai mult.... Link spre comentariu
cristi_74 Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Trafu este de la un incarcator baterie auto. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Salut,Eu am una de 18V, aceeasi probl ca si tine. Aveam nevoie de ea si acumulatorul descarcat. Am incercat de la un alimentator de 5A, nimic. Mai tarziu am masurat, in sarcina trage aproape 20A, vreo 18-19.Deci ai nevoie de un transformator mult mai puternic. La fel si punte si restul. Link spre comentariu
cristi_74 Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Mersi Link spre comentariu
CATA2003 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Mersi Deci o sursa atx e perfecta , o as ai 12v si in sarcina e posibil sa nu traga la fel de multi amperi deoarece cand functioneaza pe acumulator pe acesta scade deasemenea tensiunea , dar sursa ATX e stabilizata , numai sa folosesti cabluri de minim 2mm si cat mai scurte intre sursa si autofiletanta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum