Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce se intampla cand ai de desfacut un Logitech...

Th3_uN1Qu3

Postări Recomandate

Daca vezi ca montajul ca intreg nu merge testeaza-l pe componente ca sa minimizezi pagubele.De se ardea cu totul iti convenea sa il repari tot?

De obicei scot sursa prima din orice montaj. Problema aici a fost ca nu puteam accesa spatele placii, pentru ca mufa ce ducea la consola de control fusese intai prinsa in suruburi cu piulite (care se invarteau in gol, si nu se putea ajunge la piulite) de carcasa iar apoi a fost montata placa pe ea si cositorita pe deasupra. Au inventat protectia anti-romani...Nu am vrut sa tai firele de alimentare si de asta am masurat asa. Data viitoare le tai, mersi de remarca.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

6

• [i_unit]

3

• CBI

3

• cosmindaniel12

2

Top autori în acest subiect

Azi a venit traful de la DJ_Dog si am incheiat constructia noii incinte bandpass de ordinul 4, si sunt foarte multumit de cum a iesit. Nu numai eu, si clientul, ceea ce inseamna ca mi'am primit partea pe drept. :aplauze

Totul a incaput la fix inauntru, traful face fata fara probleme si nu face nici un pic de zgomot. Sincer am subestimat presiunea pe care o produce acel difuzor, inainte sa strang definitiv in aracet + suruburi partea de sus, scotea aer pe toate partile chiar si cu mine asezat pe ea. Dupa ce a fost stransa, suna impecabil. Singurul repros al meu la adresa acestui sistem ar fi lipsa de kick, insa asta se datoreaza satelitilor micuti. In orice caz, bas este destul, si de calitate. :101

Poze n'am acum, o sa fac maine, trebuie sa trec sa'i las lui Mihai niste tweetere pentru boxele lui, si o sa iau si camera la mine.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări