Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nmos 300/500w

sarbu

Postări Recomandate

Va multumesc pentru raspuns domnule Zal si rectific schema este cea data de Sharky(ampl-mos-IRF-450),iar IGBT-urile le-am conectat in paralel(practic sunt 3sus si 3 jos in schema).Am alimentat la+/-40V pentru ca nu am tranzistorii KSE340/350 si am pus 2SB1109/1609/.Daca alimentez schema cu +/-75Vcc pentru IGBT-urile folosite ce putere maxima va rezulta la iesire ?Nu mia-ti raspuns de ce nu am curent prin tranzistorii IGBT fara semnal?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• zal

1

• sarbu

1

Top autori în acest subiect

Apar posturile ca gîndacii, unde nu te a?tep?i. :limb: P?i nu prea am ce r?spunde, habar n-am de ce nu se deschid IGTB-urile, poate nu le place regimul de func?ionare în audio. Ar trebui consultate scheme care folosesc a?a ceva, poate e vreo polarizare care lipse?te aici, schema ini?ial? fiind cu trz bipolari ?i modificat? ptr mo?i, iar ptr IGTB trebuie experimentat. :nas:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări