sarbu Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Va multumesc pentru raspuns domnule Zal si rectific schema este cea data de Sharky(ampl-mos-IRF-450),iar IGBT-urile le-am conectat in paralel(practic sunt 3sus si 3 jos in schema).Am alimentat la+/-40V pentru ca nu am tranzistorii KSE340/350 si am pus 2SB1109/1609/.Daca alimentez schema cu +/-75Vcc pentru IGBT-urile folosite ce putere maxima va rezulta la iesire ?Nu mia-ti raspuns de ce nu am curent prin tranzistorii IGBT fara semnal? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Apar posturile ca gîndacii, unde nu te a?tep?i. P?i nu prea am ce r?spunde, habar n-am de ce nu se deschid IGTB-urile, poate nu le place regimul de func?ionare în audio. Ar trebui consultate scheme care folosesc a?a ceva, poate e vreo polarizare care lipse?te aici, schema ini?ial? fiind cu trz bipolari ?i modificat? ptr mo?i, iar ptr IGTB trebuie experimentat. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Te rog cauta topicul cu ampliful respectiv.E pe undeva pe la sectiunea asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate