Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ups compatibil cu centrala pe gaz

Vizitator lnxcatalinu

Postări Recomandate

Vizitator lnxcatalinu

BunaMi-am cumparat un UPS si as vrea sa il pun la o centrala pe gaz viessman vitopend 100 din cauza ca tensiunea la priza la mine in localitate se ia foarte des si in randuri repetate la intervale de cateva secunde. As dori sa stiu daca se poate pune acesta la centrala siind ca centrala functioneaza doar daca la priza faza este la faza si nulu la nul.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• danb1974

1

• oachy

1

• gica70

1

Top autori în acest subiect

Din cauza ca tensiunea la priza la mine in localitate se ia foarte des si in randuri repetate la intervale de cateva secunde. As dori sa stiu daca se poate pune acesta la centrala siind ca centrala functioneaza doar daca la priza faza este la faza si nulu la nul.

Dar in ce localitate stai de se intrerupe asa des curentul la voi ????ca la mine faza e faza si nulul - nul :da si nu cred ca stai departe de mine ( ca localitate) :offtopic2
Link spre comentariu

BunaMi-am cumparat un UPS si as vrea sa il pun la o centrala pe gaz viessman vitopend 100 din cauza ca tensiunea la priza la mine in localitate se ia foarte des si in randuri repetate la intervale de cateva secunde. As dori sa stiu daca se poate pune acesta la centrala siind ca centrala functioneaza doar daca la priza faza este la faza si nulu la nul.Va multumesc

Asigurati-va mai intai ca UPS-ul scoate tensiune sinusoidala; introduceti stecherul centralei in UPS in pozitia in care centrala functioneaza. Este bine sa faceti un semn pe stecher si pe priza.
Link spre comentariu

Centrala Vitopend 100 nu are partea de aprindere sensibila la alimentare (faza la faza, nul la nul), functioneaza indiferent cum o bagati in priza, singura problema este (nu numai la centrala asta) ca are nevoie de tensiune sinusoidala pura, iar majoritatea UPS-urilor au la iesire sinusoida modificata, un (fel de) semnal dreptunghiular care nu prea este acceptat de motoarele asincrone din centrala.Intreba mai sus cineva de unde stie centrala care-i faza....Stie, unele centrale daca nu sunt legate faza la faza si nul la nul intra in avarie de lipsa flacara.Aici nu e cazul.E posibil sa mearga si cu un ups banal dar sigur o sa faca un zgomot ciudat pompa, asta in cel mai fericit caz.

Link spre comentariu
Vizitator lnxcatalinu

Multumesc frumos pentru raspunsuri.UPS-ul este un power mast 600 USB.Am atasat PDF-ul cu caracteristici ale UPS-ului(Stau in localitatea Voiteg jud. TIMIS)VA MULTUMESC

Link spre comentariu
Vizitator skyuro

Singurul UPS cu forma unda sinusoidala pura ce isi pastreaza forma si rezista in sarcini sunt cele din seria "APC Smart" sau cele cu puteri peste 2Kw.Userul "Dr.L" va poate, ajuta cautati in sectiunea Vanzari Ups-ul dvs este unul slab si aveti backup pentru doar 30 minuteForma undei de ie?ire -Und? sinusoidal? modificat? (puteti avea probleme cu "electronica" centralei si pompele )Timp de backup (pentru dou? calculatoare ?i monitor de 15 inch) - 8-30 minuteTineti cont de timpul de incarcare necesar acumulatorilor pe un ciclu intreg:Timp de reînc?rcare 8-14 ore pana la 90%

Link spre comentariu
Vizitator lnxcatalinu

Ce ma-ti sfatui sa folosesc penrtu a proteja centrala de eventualele caderi de tensiune ,fluctuati si nu in ultimul rand caderi de tensiune la interval de cateva secunde de mai multe ori. Ceva care sa opreasca alimentarea cu tensiune pe acel circuit si actionarea manuala pentru revenire.Va multumesc

Link spre comentariu
Vizitator skyuro

Cautati un UPS bun... "sanatos", de putere dubla fata de cat aveti nevoie (supradimensionat) evident scump intre 1000-2000ron, nou, in magazin, cu garantie.Cred ca intreruperile repetate la intervale scurte, de cateva ori pe zi , devin enervante plus ca fac rau centralei.Sau contactor.NU va jucati cu gazul...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări