fenddder Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 salutare. vreau sa construiesc un indicator de tip barograf cu leduri care sa imi indice temperatura lichidului de racire la scuter..ceva la 12v..m-am gandit la unul bazat pe niste diode care in functie de voltaj sa se blocheze/deblocheze.ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 salutare. vreau sa construiesc un indicator de tip barograf cu leduri care sa imi indice temperatura lichidului de racire la scuter..ceva la 12v..m-am gandit la unul bazat pe niste diode care in functie de voltaj sa se blocheze/deblocheze.ma poate ajuta cineva? o schema dupa care sa te inspiri ,aici :http://www.circuit-projects.com/metering-application/electronic-thermometer-project-by-lm35-and-lm3914.html Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 nu stiu cum as putea sa il modific..ma refer la termometrul care mi l-ai aratat mai sus:-??...stie cineva? Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 am facut intr-un program de proiectare un model de volt-metru pe baza unor diode care in functie de valoarea tensiunii se deblocheaza si permit aprinderea led-urilor. am atasat schema..ma poate ajuta cineva sa o modific intr-un termometru pt un motor de scuter? Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 haideti baaai..se poate? stie careva cum se poate realiza?:-? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum