denny50cent Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Salutari domnilor!Am cumparat azi un kit amplif. cu integratul tda8560,intrebarea mea este daca se poate folosii ca atare?Bine inteles cu radiator atasat...Si daca impedanta de 2 ohm pe care o scoate el nu e daunatoare pt difuzoare cu o impedanta mai mare.Multumesc... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 nu este daunatoare dar recomand boxe de minim 4ohmi Link spre comentariu
denny50cent Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 nu este daunatoare dar recomand boxe de minim 4ohmiDar despre utilizarea ca atare?Alimentarea se leaga la V+ si GND ,nu? Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 impedanta de 2 ohm pe care o scoate el nu e daunatoare pt difuzoare cu o impedanta mai mareKit-ul nu scoate acea impedanta, el poate functiona de la acea impedanta (adica rezista la curentul pe care un dif. cu impedata de 2 ohm il consuma), ceea ce inseamna ca la impedantele mai mari integratul nu va mai avea de suportat un curent mare si va functiona mai rece (singura diferenta care apare la marirea impedantei difuzorului este scaderea puterii de iesire).In schimb daca micsorezi impedanta difuzoarelor sub limita specificata apare riscul (foarte ridicat) de a arde integratul.intrebarea mea este daca se poate folosi ca atare? Bine inteles cu radiator atasat...Pai... integratul este un aplificator audio, deci nu il vei putea folosii in alt scop decat in acela de a amplifica frecventele din banda audio.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.Cu respect , Sergiu Link spre comentariu
denny50cent Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Multumesc tuturor pentru raspunsuri...sper sa nu-l ard din prima:rofl: Link spre comentariu
denny50cent Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Deci am o problema....Stiti de ce bazaie difuzorul doar?Se aude un bazait constant... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 foloseste cabluri ecranate pe intrare Link spre comentariu
denny50cent Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 foloseste cabluri ecranate pe intrareDar nu se aude deloc semnal de la pc... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 sa inteleg ca se aude doar fasaitul ? fara muzica fara nimic? verifica daca e alimentat cu tensiunea care trebuie pt inceput Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Dar nu se aude deloc semnal de la pc...Poate NU ai filtrajul corespunzator la sursa de alimentare [sau nu ai deloc].Sau poate NU ai folosit cabluri ecranate,CHIAR daca NU se aude deloc semnalul de la PC. Apropo, la ce tensiune l-ai alimentat ? Link spre comentariu
denny50cent Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 L-am alimentat cu 9V(pe foicica lui zice 14.4) si da se aude doar acel fasait,intai m-am gandit si eu ca e de la cablu,dar folosesc ecranat. Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 L-am alimentat cu 9V(pe foicica lui zice 14.4) si da se aude doar acel fasait,intai m-am gandit si eu ca e de la cablu,dar folosesc ecranat.Daca atingi cu degetul intrarea de semnal [cand este alimentat] se aude ceva in difuzor ?La 9V l-ai alimentat,DAR tensiunea este masurata in GOL [fara amplif conectat] sau cu el conectat la 9V? SPER ca ai pus 9V continuu,NU alternativ??!! Link spre comentariu
denny50cent Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 E alimentat la un transformator care a fost folosit la niste boxe de pc,deci e continuu,alte idei? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 pai ar mai fi amperajul scazut , cam ce dimensiune are transformatorul Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 E alimentat la un transformator care a fost folosit la niste boxe de pc,deci e continuu,alte idei?Transformatorul NU "da" tensiune CONTINUA [adica +/- 9v,situatia ta,daca nu are si punte redresoare (sau 4 diode) plus un condensator de filtraj.] DIRECT de la transformator NU se poate alimenta ampliful. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum