Vizitator sebastian25 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 In primul rand, va intreb la cine pot apela cu incredere in Galati in materie de electronica. In al doilea rand va spun ca sunt incepator in electronica, deci, in cazul in care omit ceva sau ma exprim gresit si nu ma fac inteles...imi cer scuze din start! Am un subwoofer dintr-un sistem Samsung HT-TXQ120 achizitionat fara restul sistemului audio, adica si fara unitatea de cd (main) care nu ma intereseaza ca si produs. Subwooferul are integrat sursa SMPS-ul, filtrarea + modulul de amplificare 5.1 cu 6xTAS5152 si PCB-ul cu mufe. Problema e ca ramane bine-nteles in "Stand-by", deoarece comanda "ON" o ia prin unitatea cd care face legatura cu sub-ul printr-un cablu DVI, dupa cum se vede in josul imaginii urmatoare: http://backend.nabook.com.ua/UserFiles/ ... 120_17.jpg Atasez si o parte din schemele sistemului, rugandu-va sa-mi spuneti cum fac sa-l trec pe "ON". Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator sebastian25 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Nimeni? Macar o idee? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum